By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
438,304 Members | 1,254 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 438,304 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

image display error

tolkienarda
100+
P: 316
hi all

here is a realy simple tag i found and i am wondering what it is and why it works somtimes

[HTML]
<img src=?gim='home1'>
[/HTML]
when i do this my $_REQUEST[gim] dosen't return any value but when i
[HTML]
<img src?gim=1>
[/HTML]
this returns a 1 in $_REQUEST[gim]

if anyone can tell me what is going on here i would appreiate it

eric
Mar 2 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: 99
hi all

here is a realy simple tag i found and i am wondering what it is and why it works somtimes

[HTML]
<img src=?gim='home1'>
[/HTML]
when i do this my $_REQUEST[gim] dosen't return any value but when i
[HTML]
<img src?gim=1>
[/HTML]
this returns a 1 in $_REQUEST[gim]

if anyone can tell me what is going on here i would appreiate it

eric
I think the ?gim part doesn't get processed by php. You just get the src attribute.

In the first example you get no value because php sees gim='home1' as a new attribute. In html it's not wrong to add attributes that aren't part of the specifications. It's not a technique that is to be encouraged but browsers just look over those attributes.
Mar 3 '07 #2

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.