By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
434,572 Members | 963 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 434,572 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Content missing from pages - CMS2K2

P: n/a
I posted this in the CMS newsgroup and it was suggested that I post it here.
Here's the problem:
I have a problem where an entire page of information disappears from an
intranet website. The website uses Microsoft CMS2K2 and is installed on a W2K
server w/SP4. All other pages on the site are accessible. The event logs show
the following errors:

Event ID: 0
Exception in ActiveDirectoryManager::GetEmployess2(), before
for--System.Runtime.InteropServices.COMException (0x8007203A): The server is
not operational
at System.DirectoryServices.DirectoryEntry.Bind(Boole an throwIfFail)
at System.DirectoryServices.DirectoryEntry.Bind()
at System.DirectoryServices.DirectoryEntry.get_IsCont ainer()
at System.DirectoryServices.ChildEnumerator..ctor(Dir ectoryEntry container)
at System.DirectoryServices.DirectoryEntries.GetEnume rator()
at
Mywebsite.IntranetCMS.BusinessServices.ActiveDirec toryManager.BuildEmployees(DirectoryEntry
objTop, ADEmployees objEmployees)
at
MyWebSite.IntranetCMS.BusinessServices.ActiveDirec toryManager.GetEmployees2(ADEmployees
objEmployees)

Event ID: 0
Component: Compaq NIC Management Agent Error: Unable to open the registry
key "%1". Cause: This error can be caused by a corrupt registry or a low
memory condition. Rebooting the server may correct this error.

If I reboot the server or restart the service the data on this page
re-appears but not for long. It's only happening on this one page.
Anyone have any ideas on how to begin troubleshooting this?
TIA

Jul 21 '05 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.