By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
444,064 Members | 1,524 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 444,064 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Add as Link problem

P: n/a
Hello,
I have a Solution with several Projects. One Project is is a driver to
test code in a Module file in the main Project. The Module file is
contained in the main Project and contained as a link in the driver
Project. Things are OK until I start editing the Module file in either
project. After a few edits, the VS IDE just freaks out with false error
messages. The first such message usually about the file being opened in
another project, which it isn't. It is downhill from there. Has anyone
else seen this problem? Does anyone know of a fix?
Bill

Apr 5 '06 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a
> I have a Solution with several Projects. One Project is is a driver to
test code in a Module file in the main Project. The Module file is
contained in the main Project and contained as a link in the driver
Project. Things are OK until I start editing the Module file in either
project. After a few edits, the VS IDE just freaks out with false error
messages. The first such message usually about the file being opened in
another project, which it isn't. It is downhill from there. Has anyone
else seen this problem? Does anyone know of a fix?


2003 or 2005? I have no problems using link files in .net 2003. But, I
have never had more than one instance of the ide open at a time, and within
the ide, I have never had more than one window open with a link file. Also,
my solutions typically contain only one project. It sounds like you have a
more complicated situation in the ide. I suggest you close all but one copy
of the linked-to file(s). Just a guess.
Apr 5 '06 #2

P: n/a
2005

Apr 5 '06 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.