468,512 Members | 1,625 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 468,512 developers. It's quick & easy.

Table, Font, Background image problem..HELP!

Rob
http://www.marioncountyfl.org

Am I doing something wrong? The colums on the left and the right are
both tables. On the left I have a background image...on the right a
background color. A couple of people dont see either and the fonts of
the letters are considerably larger like 16 pt. I looked at settings
on PC of user and I checked for font settings and internet browser
options (ignore fonts...etc) and nothing fixed it. I placed a doctype
at top of 4.01 transitional...here is an image of what its looking
like:

http://www.marioncountyfl.org/IS251/IS_Images/site.jpg

Is this an html probelm or a client side browser/user setting problem?
The user is using IE6 on XP Pro.
Jul 20 '05 #1
1 3399
ro***********@marioncountyfl.org (Rob) wrote:
http://www.marioncountyfl.org


| Your browser does not support inline frames or is currently
| configured not to display inline frames.

--
http://www.google.com/search?q=%22Yo...n+t+support%22
Jul 20 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

3 posts views Thread by gscott66 | last post: by
8 posts views Thread by shapper | last post: by
3 posts views Thread by RubbedLung | last post: by
1 post views Thread by fmendoza | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.