471,338 Members | 1,091 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,338 software developers and data experts.

I've lost my "Properties.Settings" !!

Dom
I had a program that worked fine, and made good use of
Properties.Settings. I needed a second program that was similar to
it, so I just canabalized it. I made very minor changes, perhaps the
biggest was changing the namespace, since the old one no longer made
sense.

All of a sudden, I can't get to Properties.Settings. When I type
"Properties" in my code, the intellisense window does not list it.
Also, when I start a new class, the same thing happens ... there is
nothing in the intellisense window.

What went wrong?
Jun 27 '08 #1
1 1295
Dom
On Jun 13, 3:58*pm, Dom <dolivas...@gmail.comwrote:
I had a program that worked fine, and made good use of
Properties.Settings. *I needed a second program that was similar to
it, so I just canabalized it. *I made very minor changes, perhaps the
biggest was changing the namespace, since the old one no longer made
sense.

All of a sudden, I can't get to Properties.Settings. *When I type
"Properties" in my code, the intellisense window does not list it.
Also, when I start a new class, the same thing happens ... there is
nothing in the intellisense window.

What went wrong?
Never mind. I got the namespace mangled in Resource.Designer.cs and
in Settings.Designer.cs. Don't know how it happened, but it did.

Dom
Jun 27 '08 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

2 posts views Thread by John Spiegel | last post: by
17 posts views Thread by David C. Ullrich | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.