469,939 Members | 2,345 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,939 developers. It's quick & easy.

ASP.Net web admin error?

I have the asp.net web admin site setup on a box as a virtual directory, on
a box that does not have vs2005.

I can get to the home page of the admin site, can edit and save app settings
on the app tab, but when I go to the security tab I get:

The following message may help in diagnosing the problem: Value cannot be
null. Parameter name: path

If I click the "choose data store" button, I can see my conn str pointing at
sql db for users/roles, can 'test' it and the web says connected
successfully.

This is running iis 6, I have defined the web to run in a special app pool
as a specific user, and that user has full rights to the app web.config, and
everything in the asp.net web admin web dir.

Any ideas?

Thanks in advance!

Derrick
Aug 8 '07 #1
1 1453
and, the full message might be a little more helpfull

There is a problem with your selected data store. This can be caused by an
invalid server name or credentials, or by insufficient permission. It can
also be caused by the role manager feature not being enabled. Click the
button below to be redirected to a page where you can choose a new data
store.

The following message may help in diagnosing the problem: Value cannot be
null. Parameter name: path

but like I said below, if i go to the page to choose a datastore, the one
connection there is selected, and if I click 'test' it passes. ??
"Derrick" <de*********@excite.comwrote in message
news:%2***************@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
>I have the asp.net web admin site setup on a box as a virtual directory, on
a box that does not have vs2005.

I can get to the home page of the admin site, can edit and save app
settings on the app tab, but when I go to the security tab I get:

The following message may help in diagnosing the problem: Value cannot be
null. Parameter name: path

If I click the "choose data store" button, I can see my conn str pointing
at sql db for users/roles, can 'test' it and the web says connected
successfully.

This is running iis 6, I have defined the web to run in a special app pool
as a specific user, and that user has full rights to the app web.config,
and everything in the asp.net web admin web dir.

Any ideas?

Thanks in advance!

Derrick

Aug 8 '07 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

1 post views Thread by Perttu Pulkkinen | last post: by
9 posts views Thread by Andy Sutorius | last post: by
reply views Thread by Egyd Csaba | last post: by
reply views Thread by micky | last post: by
reply views Thread by Hughe Jass | last post: by
7 posts views Thread by n00b | last post: by
5 posts views Thread by Rahul Babbar | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.