By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
464,271 Members | 1,231 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 464,271 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Saving Excel document blows up Infragistics menu in frame

P: n/a
Hi,

I've been trying to figure out how to fix this for several days but
nothing I have done so far seems to work. I have posted this message
in a Google Excel Programming group, but did not receive any answers.

I have a web page page that is in a frame with top and side nav bars.
When I click on my "Export to Excel" button, I have code that pops up
a "Loading, Please Wait" page while the Excel is being created. When
the file is created, the "File Download" window appears and the user
is given the following
choices: Open, Save, Cancel, and More Info.

Everything works great with one exception; when the user clicks the
"Save" button for the Excel file, the Infragistics menu that I am
using no longer works, unless you click the refresh the page button.
When you put your mouse over the menu, which normally drops down a
submenu, I get an "Unspecified error" on the page.

The "Save" option does not mess up the menu if I view the page out of
the frame. Also, if the user chooses to Open or Cancel the Excel
document, the menu still works fine.

I have compared the html that is rendered both before and after and
they are exactly the same. Any suggestions?

Thanks in advance,
Amy
Nov 18 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies

P: n/a
I encountered an odd problem using the Infragistics menu that may, or not,
help. I was using VBScript in the page to do some Excel document creation. I
found that adding an empty set of script tags, language=javascript, as the
first script tags in the HTML document, solved the problem. I guess having
the VBScipt script tags first5 in the file somehow confused the Infragistics
ability to insert its own javascript at runtime.

I now include an empty set of script tags, with just a comment, in the HTML
whenever I use the Infragistics menu.
Nov 18 '05 #2

P: n/a

Hello, I have a similar situation and error. Did you find a solution?

Thanks for you help in advance.
bs****@gryphonnetworks.com

User submitted from AEWNET (http://www.aewnet.com/)
Nov 19 '05 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.