By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
459,510 Members | 1,169 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 459,510 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

PHP script is not running and leave a blank page

P: 82
For some reason when I try to run any login PHP script that comes with the roscript login package (http://www.roscripts.com/PHP_login_script-143.html ) in any browser I got a blank page with nothing inside it. . When I run in the same directory any simple script like one that contians PHPINFO every thing goes great. I can access and see the login directory and all sub-directories, Can someone advice.

I belive I configured both php.ini and apache htppd.conf files. it seems to me like a permission problem, I fighting with it in the couple last days.

My working root directory is:"F:\Internet\RCExperts\Development\" and the login package is sit under F:\Internet\RCExperts\Development\src\login\"

Changes I done to the httpd.conf file:
-------------------------------------------------------

DocumentRoot "F:/Internet/RCExperts/Development"
# This should be changed to whatever you set DocumentRoot to.
#
#<Directory "E:/Program Files/Apache2.2/htdocs">
<Directory "F:/Internet/RCExperts/Development">
************************************************** *****************
# This should be changed to whatever you set DocumentRoot to.
#
#<Directory "E:/Program Files/Apache2.2/htdocs">
<Directory "F:/Internet/RCExperts/Development">
#
# Possible values for the Options directive are "None", "All",
# or any combination of:
# Indexes Includes FollowSymLinks SymLinksifOwnerMatch ExecCGI MultiViews
#
# Note that "MultiViews" must be named *explicitly* --- "Options All"
# doesn't give it to you.
#
# The Options directive is both complicated and important. Please see
# http://httpd.apache.org/docs/2.2/mod/core.html#options
# for more information.
#
Options Indexes FollowSymLinks

#
# AllowOverride controls what directives may be placed in .htaccess files.
# It can be "All", "None", or any combination of the keywords:
# Options FileInfo AuthConfig Limit
#
AllowOverride None
#
# Controls who can get stuff from this server.
#
Order deny,Allow
Allow from all

</Directory>
**********************************
ScriptAlias /php/ "E:/Program Files/PHP"
AddType application/x-httpd-php .php .php5
Action application/x-httpd-php "/php/php-cgi.exe"
SetEnv PHPRC "E:/Program Files/PHP"
************************************************** ***********

Changes I done to the php.ini file:
--------------------------------------------------

include_path = ".;E:\Program files\PHP\includes;F:\Internet\RCExperts\Developme nt\php\login\lib;F:\Internet\RCExperts\Development \php\login\lib\date_class;F:\Internet\RCExperts\De velopment\php\login\lib\phpmailer;F:\Internet\RCEx perts\Development\php\login\css;F:\Internet\RCExpe rts\Development\php\login\images"

********************

doc_root =".;F:\Internet\RCExperts\Development"

*******************

user_dir =".;F:\Internet\RCExperts\Development"

********************

------------------------------
My environment setting is:

Microsoft windows server 2003
1) PHP 5.2.5
2) Apache server 2.2



Can someone please help
Feb 18 '08 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: 82
Ok thanks all, after debugging aIfound and fixed the problem.
Feb 18 '08 #2

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.