By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
428,530 Members | 891 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 428,530 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

After OS upgrade from XP to Vista postgre user password does not work

P: 2
Hi,
I have an installer application (Installshield) which installs postgre DB programmatically on windows:
I have a requirement where postgre DB is expected work after upgrading OS from windows XP to Vista

However once I upgrade to vista somehow ./postgre windows user's password is chnaged or not working
If I try to start service Postgre SQL database it gives me "Logon failure"
If I manually set password & start a sevice it comes up properly


This is consistently happening for all Vista flavours
Any clue is welcome
Dec 26 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: 20
Hi Nilart,
I am siva from china.Before i am also facing this same problem before.In windows vista you want instal as Adminstrator.After Its working fine for me.Here i mention the steps

1. Start/All Programs/Accessories
2. Right-click on Command Prompt
3. Select "Run as Administrator"
4. Click OK on the dialog that appears
5. cd \[The directory where you put the install files]
6. Run the installer .msi from the command line.

Kindly Regards

Siva
Dec 29 '07 #2

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.