By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
440,407 Members | 1,753 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 440,407 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

PEAR::SOAP installed, but Script Execution just stops on include

P: n/a
Hi,

i have PEAR::SOAP installed correctly (beta, all dependent packages are
installed). When i try out the following simple Script

<?php
print "Include is ... ";
include_once("SOAP/Server.php");
print " ok!";
?>

the Server only outputs "Include is...". The PEAR-Packages are
includable, i checked all server settings, nothing is wrong with the
apache/php config, so it must be another problem which i can't figure
out. The Server does not report any errors at all when executing the
test-script above. I have the same problem on my local machine (XAMPP
installation, using PHP4), so i think it's a problem with PEAR::SOAP
and not a server config.

Running on a linux machine with Apache 2 and PHP 4.3.8.

Installed packages:
===================
Package Version State
Archive_Tar 1.3.1 stable
Console_Getopt 1.2 stable
DB 1.7.6 stable
Date 1.4.5 stable
File 1.2.2 stable
HTTP_Request 1.3.0 stable
Log 1.9.0 stable
Mail 1.1.9 stable
Mail_Mime 1.3.1 stable
Net_DIME 0.3 beta
Net_Socket 1.0.6 stable
Net_URL 1.0.14 stable
PEAR 1.3.5 stable
SOAP 0.9.1 beta
XML_RPC 1.4.4 stable
Anyone got a hint for me?

Kind regards
Alexander Waldmann

Nov 24 '05 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.