By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
424,982 Members | 1,955 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 424,982 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Crystal Reports - Data missing when exporting to PDF

P: n/a
In order to save typing, I've borrowed the text from a post of nearly 12
months ago.....but the problem still exists.

I've been banging my head all day with this, so I'm hoping someone has
some suggestions for me:

I'm trying to either print or export some Crystal Reports in asp.net
web application. The reports were made with CR 9.0, get their data
from an SQL Server 2000 database.

When I print or export to PDF, a bunch (but not all) of the fields are
skipped. I've
confirmed that the reports work fine in the viewer and designer, but
not when trying to view or export through vb.

I've tried three different reports and the only consistency I've
seen are:

1) Some fields are always skipped.
2) The same fields seem to be skipped.
3) The fields that populate properly are always coming from nvarchar
fields in the database, but not all fields like that work.
4) Forumla fields don't appear to populate.

Any hints or suggestions? Is it some report option or configuration
problem I haven't found?
Cheers,

CJ
Jul 21 '05 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.