By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
459,654 Members | 1,422 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 459,654 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Problem with HV Menu 5.5 when working with frames ?

P: n/a
Hi

I'm working with HV Menu 5.5 (downloaded from www.dynamicdrive.com )
I'm using it with 2 horizontal frames.
The menu works great if the FirstLineFrame and SecLineFrame are the
same
(The first level menu and sub level menu appears in the menu frame)
But when I change the SecLineFrame to be the same as DocTargetFrame
( sub level menu appear in the target framemenu ) and choose item in
the menu the doc opened and the menu get stuck.

Any ideas?

Elad F.
Jul 20 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
4 Replies


P: n/a
In article <b6**************************@posting.google.com >,
el***********@comverse.com enlightened us with...
Hi

I'm working with HV Menu 5.5 (downloaded from www.dynamicdrive.com )
I'm using it with 2 horizontal frames.
The menu works great if the FirstLineFrame and SecLineFrame are the
same
(The first level menu and sub level menu appears in the menu frame)
But when I change the SecLineFrame to be the same as DocTargetFrame
( sub level menu appear in the target framemenu ) and choose item in
the menu the doc opened and the menu get stuck.


I don't know what you're doing wrong, but it works fine with my frames.
I have three frames (intranet site) - top, left, and main. The menu is
in left and the submenus open in main. Works fine in NN4+ and IE5+.

Did you include the call to Go() in the main frame?

--
~kaeli~
Acupuncture is a jab well done.
http://www.ipwebdesign.net/wildAtHeart
http://www.ipwebdesign.net/kaelisSpace

Jul 20 '05 #2

P: n/a
Yes I did, I have no idea what am I doing wrong,
Is it posibble for you to send me your code ?

Elad F.

*** Sent via Developersdex http://www.developersdex.com ***
Don't just participate in USENET...get rewarded for it!
Jul 20 '05 #3

P: n/a
In article <3f*********************@news.frii.net>,
el***********@comverse.com enlightened us with...
Yes I did, I have no idea what am I doing wrong,
Is it posibble for you to send me your code ?


It's on an intranet server, not public.

You got a link?

--
--
~kaeli~
A backward poet writes... inverse.
http://www.ipwebdesign.net/wildAtHeart
http://www.ipwebdesign.net/kaelisSpace

Jul 20 '05 #4

P: n/a

Try send zip file to fe***@walla.co.il

Elad.
*** Sent via Developersdex http://www.developersdex.com ***
Don't just participate in USENET...get rewarded for it!
Jul 20 '05 #5

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.