By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
438,385 Members | 1,767 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 438,385 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Banner image visible?

P: n/a
Hi there.

First off I'm not sure that this is a javascript
problem, if not then
please forgive me and have a wee squint anyway ;-)

I've a strange problem with an image on a site
I've written.
For me it works a treat and I'm looking at it with
Opera 8.5, FF
1.0.7, IE 6 and Avant 10.1 Build 30 (Which I guess
is just IE made
pretty) on Windows XP with SP2 and Safari, Opera
8.5 and FF 1.0.7 on
Mac OS X.3. The page should look like this:
<http://img442.imageshack.us/my.php?image=indigo0016du.jpg>
but
instead looks like this:
<http://img436.imageshack.us/my.php?image=site9zu.jpg>
and this
generally is the case in IE 6 and FireFox on
Windows machines. I
should add that it's some but not all Windows
machines! Anyone any
ideas as to why this might be happening as it's
doing my poor head in.
The page is at <http://indigo.camshag.co.uk> by
the way.

Thanks in advance,

Dom
Oct 15 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Dominic Myers wrote:
Hi there.

First off I'm not sure that this is a javascript
problem, if not then
please forgive me and have a wee squint anyway ;-)

I've a strange problem with an image on a site
I've written.
For me it works a treat and I'm looking at it with
Opera 8.5, FF
1.0.7, IE 6 and Avant 10.1 Build 30 (Which I guess
is just IE made
pretty) on Windows XP with SP2 and Safari, Opera
8.5 and FF 1.0.7 on
Mac OS X.3. The page should look like this:
<http://img442.imageshack.us/my.php?image=indigo0016du.jpg>
but
instead looks like this:
<http://img436.imageshack.us/my.php?image=site9zu.jpg>
and this
generally is the case in IE 6 and FireFox on
Windows machines. I
should add that it's some but not all Windows
machines! Anyone any
ideas as to why this might be happening as it's
doing my poor head in.
The page is at <http://indigo.camshag.co.uk> by
the way.


It looks as it should using IE 6 and Firefox 1.0.7 on Win2k.
--
Rob
Oct 16 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.