By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
459,458 Members | 1,215 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 459,458 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Internet Explorer error

P: n/a
I have a websote developed using visual studio 2005 beta , .net version 2

i deploy my application to a server and it is run from client computers.

One of the users gets the error

"Internet Explorer cannot open the internet site "XXXXX"
Operation aborted"

this happens when they click on a menu item to open a page. they do not get
this error all the time, just randomly.

Would appreciate any suggestions

Thanks
Nov 19 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a
Hi

We have reviewed this issue and are currently researching on it. We will
update you ASAP. Thanks for your patience!

Kevin Yu
=======
"This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no
rights."
Nov 19 '05 #2

P: n/a
Hi Cathiec,

From your description, the problem you're encountering is likely a
clientside specific issue. I suggest you try testing the web application
from some other client machine to see whether you got the same behavior.
Also, network setting such as proxy at the clientside is also potential
cause. Here is a certain kb article discussing on the similiar problem:

#You receive the "Internet Explorer cannot open the Internet site
<address>" error message when you try to connect to the Internet
http://support.microsoft.com/kb/q172546/

You can also find some other related kb articles there.

Thanks,

Steven Cheng
Microsoft Online Support

Get Secure! www.microsoft.com/security
(This posting is provided "AS IS", with no warranties, and confers no
rights.)

--------------------
| Thread-Topic: Internet Explorer error
| thread-index: AcXWMT1sTfcAvlVaSSuuc5Edfqc79g==
| X-WBNR-Posting-Host: 83.141.82.45
| From: "=?Utf-8?B?Q2F0aGllQw==?=" <ca*****@newsgroups.nospam>
| Subject: Internet Explorer error
| Date: Fri, 21 Oct 2005 04:19:02 -0700
| Lines: 15
| Message-ID: <BD**********************************@microsoft.co m>
| MIME-Version: 1.0
| Content-Type: text/plain;
| charset="Utf-8"
| Content-Transfer-Encoding: 7bit
| X-Newsreader: Microsoft CDO for Windows 2000
| Content-Class: urn:content-classes:message
| Importance: normal
| Priority: normal
| X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.3790.0
| Newsgroups: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
| NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGXA03.phx.gbl 10.40.2.250
| Path: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl!TK2MSFTNGXA03.phx.gbl
| Xref: TK2MSFTNGXA01.phx.gbl
microsoft.public.dotnet.framework.aspnet:132988
| X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.framework.aspnet
|
| I have a websote developed using visual studio 2005 beta , .net version 2
|
| i deploy my application to a server and it is run from client computers.
|
| One of the users gets the error
|
| "Internet Explorer cannot open the internet site "XXXXX"
| Operation aborted"
|
| this happens when they click on a menu item to open a page. they do not
get
| this error all the time, just randomly.
|
| Would appreciate any suggestions
|
| Thanks
|

Nov 19 '05 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.