469,927 Members | 1,654 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,927 developers. It's quick & easy.

problem running simple web app

I created an asp.net web application through Visual Studio 2005. I then went
to run the app to see what I would get and received an error pertaining to
security. I started to muck around with all the settings and now I am still
getting the following:

Server App Unavailable. The web app you are attempting to access on this
web server is currently unavailable. Hit the refresh...

IIS is running and the app shows up as an alias website in the IIS
management window. I setup anonymous access and I ntered IUSR_MACHINENAME as
a user. I'm not sur what else I need to do.

Thanks for any help in clarifying this issue for me.

Regards,

-Rob

Aug 15 '06 #1
1 1066

Rob C wrote:
I created an asp.net web application through Visual Studio 2005. I then went
to run the app to see what I would get and received an error pertaining to
security. I started to muck around with all the settings
When you take this question to
microsoft.public.dotnet.framework.aspnet, you would be advised to
explain which settings you "mucked about with". IIS? VS? Webconfig?
Somewhere else? Everywhere else?? You should take this question there
because this group deals with classic asp. Dotnet is a completely
different technology.

--
Mike Brind

Aug 15 '06 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

reply views Thread by Bruce Davis | last post: by
4 posts views Thread by Bill Dika | last post: by
6 posts views Thread by Ammar | last post: by
7 posts views Thread by Ankit Aneja | last post: by
20 posts views Thread by Development - multi.art.studio | last post: by
3 posts views Thread by Juan Antonio Villa | last post: by
reply views Thread by Stef Mientki | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.