By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
424,493 Members | 1,208 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 424,493 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

list box not displaying items

P: 2
I just installed Office SP3 last night and today a 2 column listbox with a varying rowsource is not displaying column(1). the rowsourcetype is table/query and the rowsource is set by a click_event attached to a different listbox.

the itemdata is in the list, since a textbox with a controlsource of =listboxname.column(1) displays the correct item data.

anyone else have this prob? solved it?
Oct 17 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


missinglinq
Expert 2.5K+
P: 3,532
I've already given you the probable answer to this on another forum, but I'll post the answer here as well, since someone else may come here searching for the answer!

This is one of a multitude of problems caused by SP3! The combo/list box goes blank if it's RowSource is a table field that has something in its Format property. This can be something as simple as ">" being used to force uppercase. The short answer, until Micro$oft managesto get eberyjting fixed and issues a patch, is to go into the underlying field(s) and remove all formatting. The more complicated answer is to uninstall Access, then re-install it up to SP2.

Welcome to TheScripts!

Linq ;0)>
Oct 17 '07 #2

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.