468,456 Members | 1,684 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 468,456 developers. It's quick & easy.

Switchboard won't appear (Access '03)

Hay guys,

When I create a switchboard, everything works fine until the last step:
the main (default) switchboard page won't show up. I've double-checked
the macros and the individual pages (under Tools-Database
utilities-Switchboard Manager) and everything else is fine. What might
the problem be, and how can I fix it?

Nov 13 '05 #1
3 1957
When you say it won't show up, do you mean that it's a blank screen or
it won't show up when you launch the database? If it won't show up on
launch check tools/startup and be sure you have it set to the correct
form/page.

Footsie wrote:
Hay guys,

When I create a switchboard, everything works fine until the last step:
the main (default) switchboard page won't show up. I've double-checked
the macros and the individual pages (under Tools-Database
utilities-Switchboard Manager) and everything else is fine. What might
the problem be, and how can I fix it?


Nov 13 '05 #2
I mean that there's no switchboard form under the "Forms" object
listing in the left panel. Usually, the switchboard appears as one
form among others but for some reason, not any more.

Nov 13 '05 #3
Is it possible that the attributes on the form was changed to hidden?
You can make sure you are viewing hidden objects under
Tools/Options/View/Hidden Objects.

Nov 13 '05 #4

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

2 posts views Thread by Neil Greenough | last post: by
8 posts views Thread by Ray Greene | last post: by
1 post views Thread by oraustin | last post: by
4 posts views Thread by David Grist | last post: by
reply views Thread by NPC403 | last post: by
1 post views Thread by subhajit12345 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.