By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
444,239 Members | 1,503 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 444,239 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Error loading package

P: n/a
Hi

vs2005 RC. When I try to add a new data connection to a winform app. I get
this message 'Package Load Failure, Package 'Smart Device Configuration
Package' has failed to load properly...'.

How can I fix it?

Thanks

Regards
Nov 21 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
3 Replies


P: n/a
John,

It sounds like you have a bad installation. Did you have any previous
versions of VS installed before you installed RC? If so, which version was
the last one and how did you remove it? It sounds like you may have had an
incomplete uninstall before installing RC.

--
Ginny Caughey
..NET Compact Framework MVP
"John" <Jo**@nospam.infovis.co.uk> wrote in message
news:ex**************@TK2MSFTNGP09.phx.gbl...
Hi

vs2005 RC. When I try to add a new data connection to a winform app. I get
this message 'Package Load Failure, Package 'Smart Device Configuration
Package' has failed to load properly...'.

How can I fix it?

Thanks

Regards

Nov 21 '05 #2

P: n/a
I had the beta2 but I did uninstall it as per ms instructions. Anyway to fix
this, now that beta2 is no longer on the machine?

Regards

"Ginny Caughey [MVP]" <gi******************@wasteworks.com> wrote in message
news:uu**************@TK2MSFTNGP11.phx.gbl...
John,

It sounds like you have a bad installation. Did you have any previous
versions of VS installed before you installed RC? If so, which version was
the last one and how did you remove it? It sounds like you may have had an
incomplete uninstall before installing RC.

--
Ginny Caughey
.NET Compact Framework MVP
"John" <Jo**@nospam.infovis.co.uk> wrote in message
news:ex**************@TK2MSFTNGP09.phx.gbl...
Hi

vs2005 RC. When I try to add a new data connection to a winform app. I
get this message 'Package Load Failure, Package 'Smart Device
Configuration Package' has failed to load properly...'.

How can I fix it?

Thanks

Regards


Nov 21 '05 #3

P: n/a
John,

I was able to successfully uninstall beta 2 using this un-install tool:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=47598
I think I'd try running this took, then check in Add Remove Program that you
don't see any SQL or NETCF or device emulator after running the tool - if
you do, remove them manually. Then try reinstalling RC. Hopefully this will
work, but I have one computer with an old beta 1 installation on it that I'm
unable to install a newer build on and will need to rebuild the machine.

Please let us know if this works or not.

--
Ginny Caughey
..NET Compact Framework MVP
"John" <Jo**@nospam.infovis.co.uk> wrote in message
news:OQ**************@TK2MSFTNGP11.phx.gbl...
I had the beta2 but I did uninstall it as per ms instructions. Anyway to
fix this, now that beta2 is no longer on the machine?

Regards

"Ginny Caughey [MVP]" <gi******************@wasteworks.com> wrote in
message news:uu**************@TK2MSFTNGP11.phx.gbl...
John,

It sounds like you have a bad installation. Did you have any previous
versions of VS installed before you installed RC? If so, which version
was the last one and how did you remove it? It sounds like you may have
had an incomplete uninstall before installing RC.

--
Ginny Caughey
.NET Compact Framework MVP
"John" <Jo**@nospam.infovis.co.uk> wrote in message
news:ex**************@TK2MSFTNGP09.phx.gbl...
Hi

vs2005 RC. When I try to add a new data connection to a winform app. I
get this message 'Package Load Failure, Package 'Smart Device
Configuration Package' has failed to load properly...'.

How can I fix it?

Thanks

Regards



Nov 21 '05 #4

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.