By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
425,563 Members | 1,058 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 425,563 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

I couldn't see controls on form ASP.Net project.

P: n/a
I know this is silly question, but.. when I started a new
project and putted simple controls (text, label, button)
on form (WebForm1.aspx) and after that when I'm
doing "View in Browser" they're disappearing from form..!
Please help!!! I do not know very well VB .Net
environment and may be some setting isn't correct??!!!
This is problem just for WebForm1.aspx, for .asp every
thing is perfect!
Thanks!
Nov 19 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a
This problem usually happens when you install .net before installing iis.
Try going to your windows directory \Microsoft.NET\Framework\(framework
version) and run aspnet_regiis.exe -i. This should register the asp.net
bits with iis, allowing you to see your controls.

Josh Moody
VSU Team

--

This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
Use of included script samples are subject to the terms specified at
http://www.microsoft.com/info/cpyright.htm

Note: For the benefit of the community-at-large, all responses to this
message are best directed to the newsgroup/thread from which they
originated.
--------------------
Content-Class: urn:content-classes:message
From: "Alex SFT" <as******@steelparts.com>
Sender: "Alex SFT" <as******@steelparts.com>
Subject: I couldn't see controls on form ASP.Net project.
Date: Tue, 8 Jul 2003 12:46:01 -0700
Lines: 9
Message-ID: <8d****************************@phx.gbl>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Newsreader: Microsoft CDO for Windows 2000
Thread-Index: AcNFiY+WLk5kFi+iRVKMGPeclNKEXg==
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4910.0300
Newsgroups: microsoft.public.dotnet.languages.vb
Path: cpmsftngxa09.phx.gbl
Xref: cpmsftngxa09.phx.gbl microsoft.public.dotnet.languages.vb:27041
NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGXA12 10.40.1.164
X-Tomcat-NG: microsoft.public.dotnet.languages.vb

I know this is silly question, but.. when I started a new
project and putted simple controls (text, label, button)
on form (WebForm1.aspx) and after that when I'm
doing "View in Browser" they're disappearing from form..!
Please help!!! I do not know very well VB .Net
environment and may be some setting isn't correct??!!!
This is problem just for WebForm1.aspx, for .asp every
thing is perfect!
Thanks!


Nov 19 '05 #2

P: n/a
You may need to repair your IIS mappings.
To do this, run the following command:
aspnet_regiis.exe -i

Here's further information:
http://support.microsoft.com/default...;EN-US;q306005

--
I hope this helps,
Steve C. Orr, MCSD
http://Steve.Orr.net
"Alex SFT" <as******@steelparts.com> wrote in message
news:8d****************************@phx.gbl...
I know this is silly question, but.. when I started a new
project and putted simple controls (text, label, button)
on form (WebForm1.aspx) and after that when I'm
doing "View in Browser" they're disappearing from form..!
Please help!!! I do not know very well VB .Net
environment and may be some setting isn't correct??!!!
This is problem just for WebForm1.aspx, for .asp every
thing is perfect!
Thanks!

Nov 19 '05 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.