By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
431,650 Members | 812 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 431,650 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Intellisense does not show up on typed dataset

P: n/a
(This is a cut-and-paste) of one of my previous posts. Since I did
not get any help, I thought may be I should re-post it anew. Sorry!!)

Environment:
Visual Studio Enterprise 2003
DotNET 1.1
Language: C#.
Microsoft SQL Server 2000.
Windows XP with SP1 and all latest patches.

Hi all,

I am trying to find a reason for this strange behaviour. I have a
dataset that was created using the DataSet wizard in VS.Net I use this
dataset in my various other projects. The problem is the Intellisense
randomly disappears. For the love of God, I cannot figure out why.
So far I have not seen any pattern or specific circumstances under
which this happens. If I recompile the project where the dataset
resides, the Intellisense magically appears again (not always though).
Now, though the Intellisense periodiacally disappears, I have no
problem in compiling or running the program. Since my Dataset has
quite a few tables and relations setup, it is a big pain in the
you-know-what to look up the correct property names for tables,
columns and relations without the help of Intellisense.

Can somebody help please? (May be the guys at Microsoft!!!!)

Babu.
Jul 21 '05 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.