468,316 Members | 2,029 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 468,316 developers. It's quick & easy.

Validation W3C

115 100+
Hey
Me again about my stupid forum!!! I am currently trying to validate it. I have used the align function to center my tables and text but it's saying.......there is no attribute "align".:S. This also goes for Width and height as well. Does anyone know how to overcome this or know of a tutorial that would send me in the right direction. Once again thank you in advanced!

Truez
Jan 17 '08 #1
5 1073
drhowarddrfine
7,435 Expert 4TB
It depends on the doctype. Styling should be done with CSS so if you are using attributes of HTML but using a XHTML doctype, this is invalid.
Jan 17 '08 #2
I can only help if you provide a URL, sorry.

James
Jan 17 '08 #3
truezplaya
115 100+
drhowarddrfine's i see what your saying now so if i go in to my css and change the table tag to what i am demanding this should solve my errors??

Truez
Jan 17 '08 #4
drhowarddrfine
7,435 Expert 4TB
Without seeing the markup, I can't tell.
Jan 17 '08 #5
truezplaya
115 100+
It's all good i did just change some parts in my CSS yay Thank you!!!!!!!!!!!!
Jan 22 '08 #6

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.

Similar topics

21 posts views Thread by Stefan Richter | last post: by
2 posts views Thread by wumingshi | last post: by
4 posts views Thread by Tim Meagher | last post: by
6 posts views Thread by Stephen | last post: by
7 posts views Thread by Ryan Ternier | last post: by
5 posts views Thread by Chris | last post: by
6 posts views Thread by Jon Paal | last post: by
reply views Thread by NPC403 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.