471,598 Members | 1,153 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,598 software developers and data experts.

Safari unable to properly render a preLoadPage

I am using a waitPreLoadPage script that displays a "Loading ...
Please wait" splash screen while the page is loading. See:
< http://www.quantumcrypto.de/ >

Safari renders everything, but the content renders one page down from
the splash content. Once the full content has been rendered I can
scroll to it, but the splash page remains at the top (not layered
over) the main list display.

IE and firefox correctly replace the splash screen with the real
content of the page once the page is fully loaded.

Web page with the issue: http://www.quantumcrypto.de/
Script available at: http://rainbow.arch.scriptmania.com/...load_wait.html

Any thoughts why the script doesn't work in Safari?

Sep 1 '07 #1
3 2439
Scripsit do*********@gmail.com:
I am using a waitPreLoadPage script that displays a "Loading ...
Please wait" splash screen while the page is loading.
Stop using splash screens. Make your page so reasonable that it loads in a
decent time.
Any thoughts why the script doesn't work in Safari?
No idea, but it surely isn't an HTML matter if it's about scripting.

F'ups trimmed to comp.infosystems.www.authoring.misc.

--
Jukka K. Korpela ("Yucca")
http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/

Sep 1 '07 #2
["Followup-To:" header set to comp.infosystems.www.authoring.html.]
On 2007-09-01, do*********@gmail.com <do*********@gmail.comwrote:
I am using a waitPreLoadPage script that displays a "Loading ...
Please wait" splash screen while the page is loading. See:
< http://www.quantumcrypto.de/ >

Safari renders everything, but the content renders one page down from
the splash content. Once the full content has been rendered I can
scroll to it, but the splash page remains at the top (not layered
over) the main list display.
Can you scroll to all of it, or does it start with the entries half-way
down (08/17/2007 or so)? If the latter then it is layered over it.
That's what I see in Konqueror with scripting disabled.
IE and firefox correctly replace the splash screen with the real
content of the page once the page is fully loaded.

Web page with the issue: http://www.quantumcrypto.de/
Script available at: http://rainbow.arch.scriptmania.com/...load_wait.html

Any thoughts why the script doesn't work in Safari?
It works in Konqueror, and is a very simple script. Are you sure
JavaScript isn't disabled in the instance of Safari you're testing it
with?
Sep 1 '07 #3
Thank you all. I have resolved the issue. The webpage loads fine now.

Saqib Ali

Sep 1 '07 #4

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

4 posts views Thread by ioneabu | last post: by
2 posts views Thread by Lutz Ißler | last post: by
1 post views Thread by jspsfo | last post: by
5 posts views Thread by Bill Cohagan | last post: by
21 posts views Thread by Edward | last post: by
16 posts views Thread by Edward | last post: by
5 posts views Thread by Peter Michaux | last post: by
2 posts views Thread by XIAOLAOHU | last post: by
reply views Thread by Anwar ali | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.