469,637 Members | 1,564 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,637 developers. It's quick & easy.

a.link:visited not working in FireFox

http://www.TheBicyclingGuitarist.net/css/index.css
I have red nav buttons that turn blue when hovered over and turn purple
after being visited. The red and blue work in FireFox, but not the visited
color. How can I fix this? It's always worked in MSIE cough cough.

It's for my index page http://www.TheBicyclingGuitarist.net/index.htm
Jul 21 '05 #1
3 6834
On Sun, 19 Dec 2004 19:10:48 GMT, "The Bicycling Guitarist"
<Ch***@TheBicyclingGuitarist.net> wrote:
http://www.TheBicyclingGuitarist.net/css/index.css
I have red nav buttons that turn blue when hovered over and turn purple
after being visited. The red and blue work in FireFox, but not the visited
color. How can I fix this? It's always worked in MSIE cough cough.

It's for my index page http://www.TheBicyclingGuitarist.net/index.htm


Have you changed something since posting? It turned purple for me in
FireFox.
--
Sally in Shropshire, UK
bed and breakfast near Ludlow: http://www.stonybrook-ludlow.co.uk
Reply To address is spam trap
Jul 21 '05 #2

"Sally Thompson" <sa************@yahoo.co.uk> wrote in message
news:5o********************************@4ax.com...
On Sun, 19 Dec 2004 19:10:48 GMT, "The Bicycling Guitarist"
<Ch***@TheBicyclingGuitarist.net> wrote:
http://www.TheBicyclingGuitarist.net/css/index.css
I have red nav buttons that turn blue when hovered over and turn purple
after being visited. The red and blue work in FireFox, but not the visited
color. How can I fix this? It's always worked in MSIE cough cough.

It's for my index page http://www.TheBicyclingGuitarist.net/index.htm


Have you changed something since posting? It turned purple for me in
FireFox.

Thank you Sally for replying. I have FireFox too and when I return to the
home page all the buttons are red. None of the visited links are purple in
FireFox on my machine. At least it works for other people, but why isn't it
working that way on my machine? Puzzling.

Jul 21 '05 #3
On Mon, 20 Dec 2004 16:58:17 GMT, "The Bicycling Guitarist"
<Ch***@TheBicyclingGuitarist.net> wrote:
"Sally Thompson" <sa************@yahoo.co.uk> wrote in message
news:5o********************************@4ax.com.. .
On Sun, 19 Dec 2004 19:10:48 GMT, "The Bicycling Guitarist"
<Ch***@TheBicyclingGuitarist.net> wrote:
I have red nav buttons that turn blue when hovered over and turn purple
after being visited. The red and blue work in FireFox, but not the visited
color...
It's for my index page http://www.TheBicyclingGuitarist.net/index.htm
Have you changed something since posting?
It turned purple for me in FireFox.

...I have FireFox too and when I return to the home page all the buttons
are red.


It "works" correctly here to...
(in Mozilla and Firefox as was the question).

Check your own browser config for use of color options on links, length
of saved history and eventual cache/history purge on application close,
for a start.

--
Rex
Jul 21 '05 #4

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

7 posts views Thread by Jamie | last post: by
3 posts views Thread by Woodmon | last post: by
1 post views Thread by Jean Pierre MERX | last post: by
reply views Thread by gheharukoh7 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.