By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
435,089 Members | 1,964 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 435,089 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Web Control Loosing values when changing from design to HTML view

P: n/a
Hello,
I have created a Web Composite Control. I have also created a designer class
that is used to render the control at design time.

All though it dose work, I have been experiencing some strange behaviour
with the control. The following steps describe what I'm doing to cause the
problem.
* After dragging and dropping the control onto my page. I change some of
the properties of the control. This is done using the property window.
* Save changes
* Change the view to the HTML view. Add some html anywhere on the page.
For example put a   somewhere.
* Save changes
* Change back to Design view. All the changes that where made in the
property window have been lost.

I have also developed another web control. That seems to play up when
switching from design to html and back again... you will like this one!.
Sometimes if I switch from design to html not change anything or do
anything, the control would come up with an error "error creating control"
with no other information. I would have to switch back to HTML then back
again to design and it would be fine. Does anyone have an idea as to what
this may be?

Hope you can help

Regards
Zi
Nov 18 '05 #1
Share this question for a faster answer!
Share on Google+

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.