By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
459,693 Members | 1,754 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 459,693 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

ARG! Help! Path/File error using Access XP ODE P&D Wizard

P: n/a
Hello,

I have an application that I have packaged up for deployment using the ODE
Package and Deployment wizard. When I try to run the set up whether it's on
a win9x machine a Win2k machine or an XP machine, I get a "Path/File access
error" toward the end of the set up.

I have run the Service Pack but I still get the same message. Any ideas?

Thanks!
Dec 3 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
As it turns out, it looks like one of the library files was compressed for
some reason (bouncing my forehead off the desk after seeing the blue letters
in Explorer).

So if anyone else out there get's this error, check for compressed files
"Jozef" <me@you.com> wrote in message
news:Az9kf.187834$Io.145777@clgrps13...
Hello,

I have an application that I have packaged up for deployment using the ODE
Package and Deployment wizard. When I try to run the set up whether it's
on a win9x machine a Win2k machine or an XP machine, I get a "Path/File
access error" toward the end of the set up.

I have run the Service Pack but I still get the same message. Any ideas?

Thanks!

Dec 6 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.