471,056 Members | 1,558 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,056 software developers and data experts.

xp_Sendmail does everything but actually sending the message

I have everything set up with SQL Server 2000 and Outlook 2000 and the
procedure works fine but the message sits in my inbox. When it open
the e-mail it says this message has not been sent. I just click send
and the e-mail sends. Is there any reason I have to manually sent the
e-mail after the xp_sendmail procedure works and should send the
e-mail itself.

Thanks
John
Jul 20 '05 #1
1 2253
jj******@comcast.net (John Milano) wrote in message news:<16**************************@posting.google. com>...
I have everything set up with SQL Server 2000 and Outlook 2000 and the
procedure works fine but the message sits in my inbox. When it open
the e-mail it says this message has not been sent. I just click send
and the e-mail sends. Is there any reason I have to manually sent the
e-mail after the xp_sendmail procedure works and should send the
e-mail itself.

Thanks
John


There is a lot of troubleshooting information here:

http://support.microsoft.com/default...&Product=sql2k

Simon
Jul 20 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

reply views Thread by Jeff Cochran | last post: by
1 post views Thread by Ted Theodoropoulos | last post: by
3 posts views Thread by Yorn Ziesche | last post: by
6 posts views Thread by Rolf Kemper | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.