471,056 Members | 1,593 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,056 software developers and data experts.

windows server 2003 deployment

Hi all,

I'm having problems deploying my asp.NET site to a windows server 2003.
Deploying on a 2000 server or an xp pro never gave me any problems but now
im stuck.

I used a web setup to deploy the application, installed fine, all the web
service extensions are allowed, i gave the application all the permissions i
could find (i know isn't good for security but i'm trying to get this to
work).
When i try to browse the application from IIS i get a 404.

It's probably a security issue but it's my first 2003 server deployment and
i don't have a clue.

Any help, suggestions, links are welcome

Tnx in advance

Eric Juchtmans
Nov 18 '05 #1
2 1696
Hi, Eric Juchtmans,

You should enable ASP.NET on a Windows 2003. By default they are disabled.
It is recommended to use the wizard to configure Server Roles instead of
installing IIS components directly from the Control Panel -> Add or Remove
Programs -> Add/Remove Windows Components applet.

Hope this helps
Martin
"EricJ" <er********@ThiSbitconsult.be.RE> wrote in message
news:40**********************@news.skynet.be...
Hi all,

I'm having problems deploying my asp.NET site to a windows server 2003.
Deploying on a 2000 server or an xp pro never gave me any problems but now
im stuck.

I used a web setup to deploy the application, installed fine, all the web
service extensions are allowed, i gave the application all the permissions i could find (i know isn't good for security but i'm trying to get this to
work).
When i try to browse the application from IIS i get a 404.

It's probably a security issue but it's my first 2003 server deployment and i don't have a clue.

Any help, suggestions, links are welcome

Tnx in advance

Eric Juchtmans

Nov 18 '05 #2
tnx

i got it running (some security probs remaining but i'm confident that ill
get those working)

ASP.NET was indead the problem.

eric

"Martin Dechev" <de*******@hotmail.com> wrote in message
news:#a**************@tk2msftngp13.phx.gbl...
Hi, Eric Juchtmans,

You should enable ASP.NET on a Windows 2003. By default they are disabled.
It is recommended to use the wizard to configure Server Roles instead of
installing IIS components directly from the Control Panel -> Add or Remove
Programs -> Add/Remove Windows Components applet.

Hope this helps
Martin
"EricJ" <er********@ThiSbitconsult.be.RE> wrote in message
news:40**********************@news.skynet.be...
Hi all,

I'm having problems deploying my asp.NET site to a windows server 2003.
Deploying on a 2000 server or an xp pro never gave me any problems but now im stuck.

I used a web setup to deploy the application, installed fine, all the web service extensions are allowed, i gave the application all the
permissions i
could find (i know isn't good for security but i'm trying to get this to
work).
When i try to browse the application from IIS i get a 404.

It's probably a security issue but it's my first 2003 server deployment

and
i don't have a clue.

Any help, suggestions, links are welcome

Tnx in advance

Eric Juchtmans


Nov 18 '05 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

1 post views Thread by JP Burford | last post: by
1 post views Thread by nagarajan.palanisamy | last post: by
2 posts views Thread by EricJ | last post: by
4 posts views Thread by bob lambert | last post: by
1 post views Thread by Mahesh Devjibhai Dhola | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.