469,330 Members | 1,271 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,330 developers. It's quick & easy.

Run time error while using Xerces Parser

Hi,

I am using xerces Parser in my code. I m able to compile the code, however with few warning messages.

When I try to run it I get the following error :

/usr/lib/dld.sl: Unresolved symbol: typeid__XT9exception_ (data) from /usr/users/builder/v5.4.0/sultan5/common/libxml/libxerces-c.sl.27

I googled for this error, and found that we have to set CXXFLAGS environment variable to include "-AA" before building.

In my makefile I appended –AA as follows :

CXXFLAGS = $(CXXOPTS) -AA

I even tried with only

CXXFLAGS = -AA

And compiled it.

But, I m still getting the same error while trying to run. It doenst seem to help.

Please let me know if you can help me with this. Or if you have worked with Xerces parser or xml

Thanks Prajani
Jul 3 '07 #1
1 1643
Dököll
2,364 Expert 2GB
Please let me know if you can help me with this. Or if you have worked with Xerces parser or xml

Thanks Prajani
Greetings and salutations, Prajani!

I did not Google the error, but came up with some helpful links:

http://www.google.com/search?hl=en&sitesearch=www.w3schools.com&q=XML+Pa rser

I thought reading about parser may shed some light. Will start myself after this note.

Please stay tuned and welcome!
Jul 4 '07 #2

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.

Similar topics

1 post views Thread by Asad Khan | last post: by
1 post views Thread by sajid | last post: by
7 posts views Thread by Ganesh Gella | last post: by
7 posts views Thread by svpriyan | last post: by
reply views Thread by zhoujie | last post: by
reply views Thread by suresh191 | last post: by
reply views Thread by Purva khokhar | last post: by
1 post views Thread by haryvincent176 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.