By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
435,473 Members | 3,229 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 435,473 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Windows 7 Base system devices

P: 15
I installed the Windows 7 64-bit version yesterday. I saw 3 errors of Base System devices not installed
PCI bus 4, device 6, function 2
PCI bus 4, device 6, function 3
PCI bus 4, device 6, function 4
I have no idea what they are. I just searched on google for somewhere to download the devices, I then download and install, and the errors don't go away. I was also wandering if these are the reason the performance of my Laptop is slightly worse than how it was when I was using Vista 32-bit(games are bit choppier and have lower frame rate than before).
All suggestions, advice, rants, and personal insults are welcome!
PS: Save the whales.
Sep 22 '10 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


Nepomuk
Expert 2.5K+
P: 3,112
Hi nestle!

Probably these are devices on your mainboard, so download the drivers you can find for your mainboard model and install those. (As it's a Laptop, you should be able to find them on the Laptop makers website.) That should get rid of those errors.

If those are the reason for your Laptop being slow I cannot tell, although I doubt it.

Greetings,
Nepomuk

PS.: Eat healthy food!
Sep 23 '10 #2

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.