By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
459,948 Members | 1,559 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 459,948 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Crystalreport design changes doesn't work in runtime.

P: 10
For some reasons that I don't understand all my design changes won't show up when I hit F5 and run the application. I can put how many new fields and labels with som "hello" text that I wont but they are not displayed at runtime. But all database changes the report i connected to will be displayed.

How can that be? What is wrong with my report when all datachanges runs thru but not my design changes?

I am using VS 2008 and the built in crystal report and viewer.

Expand|Select|Wrap|Line Numbers
  1.         rptPerson.Load(reportPath) ' måste finnas med, SetDataSource kastar felmed. annars.
  2.         rptPerson.Refresh()
  3.         rptPerson.SetDataSource(dsPerson.Tables(0))
  4.  
  5.  
  6.         CrystalReportViewer1.ReportSource = rptPerson
  7.         CrystalReportViewer1.Refresh()
  8.         CrystalReportViewer1.RefreshReport()
  9.  
//Kent Andersson
Apr 12 '10 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: 10
My own failure, my report path was pointing to the bin\debug path (Application.StartupPath & "\" & "rptPerson.rpt") . But my reports are directed to the project path. So ofcourse my changes wasn't reflected. I changed tha path and everything is working now. //Kent
Apr 12 '10 #2

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.