By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
459,970 Members | 1,669 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 459,970 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

dotnet.vb.general has no messages

P: n/a
I don't have any messages shown in microsoft.public.dotnet.vb.general. They
were here early this morning but all are gone now and I cannot get them to
display. Why not? TIA, Jim
Oct 26 '07 #1
Share this Question
Share on Google+
12 Replies


P: n/a
"Jim Richards" <ji*********@satx.rr.comwrote in
news:47***********************@roadrunner.com:
I don't have any messages shown in microsoft.public.dotnet.vb.general.
They were here early this morning but all are gone now and I cannot
get them to display. Why not? TIA, Jim
You probably marked all your messages as read in your newsreader?
Oct 26 '07 #2

P: n/a
On Oct 26, 12:20 pm, "Jim Richards" <jimricha...@satx.rr.comwrote:
I don't have any messages shown in microsoft.public.dotnet.vb.general. They
were here early this morning but all are gone now and I cannot get them to
display. Why not? TIA, Jim
I didn't know there was a dotnet.languages.vb.general? I thought it
stopped at dotnet.languages.vb?

Thanks,

Seth Rowe

Oct 26 '07 #3

P: n/a
On Oct 26, 12:20 pm, "Jim Richards" <jimricha...@satx.rr.comwrote:
I don't have any messages shown in microsoft.public.dotnet.vb.general. They
were here early this morning but all are gone now and I cannot get them to
display. Why not? TIA, Jim
Oh wait - I read your post wrong, so disregard my earlier post.

As far as why they aren't displaying, I have no idea.

Thanks,

Seth Rowe

Oct 26 '07 #4

P: n/a
Thanks Spam Catcher. Let's assume that I did mark all of my messages as
read. Is there anyway to get them back ? TIA, Jim

"Spam Catcher" <sp**********@rogers.comwrote in message
news:Xn**********************************@127.0.0. 1...
"Jim Richards" <ji*********@satx.rr.comwrote in
news:47***********************@roadrunner.com:
>I don't have any messages shown in microsoft.public.dotnet.vb.general.
They were here early this morning but all are gone now and I cannot
get them to display. Why not? TIA, Jim

You probably marked all your messages as read in your newsreader?

Oct 26 '07 #5

P: n/a
"Jim Richards" <ji*********@satx.rr.comschrieb:
>I don't have any messages shown in microsoft.public.dotnet.vb.general. They
were here early this morning but all are gone now and I cannot get them to
display. Why not?
Are you referring to this newsgroup?

<URL:http://groups.google.de/group/microsoft.public.dotnet.vb.general/topics>

This group is IMO not an official Microsoft newsgroup.

--
M S Herfried K. Wagner
M V P <URL:http://dotnet.mvps.org/>
V B <URL:http://dotnet.mvps.org/dotnet/faqs/>

Oct 26 '07 #6

P: n/a
Hello Jim,
Let's assume that I did mark all of my messages as
read. Is there anyway to get them back ? TIA, Jim
If you use Thunderbird, you would just have to select "All" in the
"View:" box in the toolbar.

Best regards,

Martin
Oct 26 '07 #7

P: n/a
That would be great Martin, but I don't use Thunderbird. I have never heard
of it before now. Jim

"Martin H." <hk***@gmx.netwrote in message news:47******@127.0.0.1...
Hello Jim,
>Let's assume that I did mark all of my messages as read. Is there anyway
to get them back ? TIA, Jim

If you use Thunderbird, you would just have to select "All" in the "View:"
box in the toolbar.

Best regards,

Martin

Oct 27 '07 #8

P: n/a
What program do you use to view the newsgroup?

On Sat, 27 Oct 2007 09:21:20 -0500, "Jim Richards"
<ji*********@satx.rr.comwrote:
>I am referring to the Newsgroup shown in the attachment that has "0"
messages. It is the only one that has a 0. Hope you can help me now because
this was the Newsgroup that I posted to the most often. TIA, Jim

"Herfried K. Wagner [MVP]" <hi***************@gmx.atwrote in message
news:Oe**************@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
>"Jim Richards" <ji*********@satx.rr.comschrieb:
>>>I don't have any messages shown in microsoft.public.dotnet.vb.general.
They
were here early this morning but all are gone now and I cannot get them to
display. Why not?

Are you referring to this newsgroup?

<URL:http://groups.google.de/group/microsoft.public.dotnet.vb.general/topics>

This group is IMO not an official Microsoft newsgroup.

--
M S Herfried K. Wagner
M V P <URL:http://dotnet.mvps.org/>
V B <URL:http://dotnet.mvps.org/dotnet/faqs/>
Oct 27 '07 #9

P: n/a
I use OutlookExpress to view the NewsGroups and Outlook for my email
program. Jim

"Jack Jackson" <ja********@pebbleridge.comwrote in message
news:hn********************************@4ax.com...
What program do you use to view the newsgroup?

On Sat, 27 Oct 2007 09:21:20 -0500, "Jim Richards"
<ji*********@satx.rr.comwrote:
>>I am referring to the Newsgroup shown in the attachment that has "0"
messages. It is the only one that has a 0. Hope you can help me now
because
this was the Newsgroup that I posted to the most often. TIA, Jim

"Herfried K. Wagner [MVP]" <hi***************@gmx.atwrote in message
news:Oe**************@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
>>"Jim Richards" <ji*********@satx.rr.comschrieb:
I don't have any messages shown in microsoft.public.dotnet.vb.general.
They
were here early this morning but all are gone now and I cannot get them
to
display. Why not?

Are you referring to this newsgroup?

<URL:http://groups.google.de/group/microsoft.public.dotnet.vb.general/topics>

This group is IMO not an official Microsoft newsgroup.

--
M S Herfried K. Wagner
M V P <URL:http://dotnet.mvps.org/>
V B <URL:http://dotnet.mvps.org/dotnet/faqs/>

Oct 27 '07 #10

P: n/a
"Jim Richards" <ji*********@satx.rr.comschrieb
I am referring to the Newsgroup shown in the attachment that has "0"
messages. It is the only one that has a 0. Hope you can help me now
because this was the Newsgroup that I posted to the most often. TIA,
I agree with Herfried. Doesn't seem to be an MSFT group (maybe it was?), or
at least it is not available on the official news.microsoft.com server that
I use.
Armin

Oct 27 '07 #11

P: n/a
"Jim Richards" <ji*********@satx.rr.comschrieb
Then Armin, what would you call the bottom entry on the attachment?
Jim
I don't doubt that the group is available on your news server. I said, it is
not on news.microsoft.com. I verified it and it is still true.
Armin

Oct 27 '07 #12

P: n/a
there is no Microsoft.public.dotnet.vb.general, there never was from what I
know of Microsoft's news server there is only this one
microsoft.public.dotnet.languages.vb

"Jim Richards" <ji*********@satx.rr.comwrote in message
news:47***********************@roadrunner.com...
Then Armin, what would you call the bottom entry on the attachment? Jim

"Armin Zingler" <az*******@freenet.dewrote in message
news:%2****************@TK2MSFTNGP02.phx.gbl...
>"Jim Richards" <ji*********@satx.rr.comschrieb
>>I am referring to the Newsgroup shown in the attachment that has "0"
messages. It is the only one that has a 0. Hope you can help me now
because this was the Newsgroup that I posted to the most often. TIA,

I agree with Herfried. Doesn't seem to be an MSFT group (maybe it was?),
or
at least it is not available on the official news.microsoft.com server
that
I use.
Armin



Oct 29 '07 #13

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.