By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
455,033 Members | 1,290 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 455,033 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Tooltips not working on client

P: n/a
dgk
Odd. I need to demo an app early next week and I set it up on a test
machine after installing a few necessary things (such as framework
2.0) and just copied the exe and associated dll. The app works fine,
except that the tooltips don't show. These aren't on usercontrols for
which I see that there are some issues, but standard textboxes. Very
odd. They work fine on my dev machine.

Is there some dll or something that needs to be installed so that the
tooltips show?
Feb 10 '06 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
I have found this on some installs of IE, it should have nothing to do
with the app itself.

dgk wrote:
Odd. I need to demo an app early next week and I set it up on a test
machine after installing a few necessary things (such as framework
2.0) and just copied the exe and associated dll. The app works fine,
except that the tooltips don't show. These aren't on usercontrols for
which I see that there are some issues, but standard textboxes. Very
odd. They work fine on my dev machine.

Is there some dll or something that needs to be installed so that the
tooltips show?


Feb 10 '06 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.