By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
432,650 Members | 1,823 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 432,650 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

My add-in never gets loaded

P: n/a
I am creating an add-in for MS Outlook 2000, in VB.NET. I've written
the regular code that is in this somewhat the same as the code in this
article.

http://support.microsoft.com/kb/q302896/

I chose the project type to be "Shared Add-in", but I see, when I
rebuild the project, no entries are made in the registry for the Add-in
under the:

Current_User/Microsoft/Office/Outlook/Addins/<ProgIDOfMyAddIn>

As a result, the Add-in never gets loaded. I've checked the option
"Register for COM Interop" in the build tab of the project properties.
The problem is that my add-in never gets loaded and hence I have not
been able to test it.

Help appreciated.

Nov 21 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Water Cooler v2 wrote:
I am creating an add-in for MS Outlook 2000, in VB.NET. I've written
the regular code that is in this somewhat the same as the code in this
article.

http://support.microsoft.com/kb/q302896/

I chose the project type to be "Shared Add-in", but I see, when I
rebuild the project, no entries are made in the registry for the Add-in
under the:

Current_User/Microsoft/Office/Outlook/Addins/<ProgIDOfMyAddIn>

As a result, the Add-in never gets loaded. I've checked the option
"Register for COM Interop" in the build tab of the project properties.
The problem is that my add-in never gets loaded and hence I have not
been able to test it.

Help appreciated.


Isn't there a .reg file? If there is, you have to execute it in order to
register it properly.
Nov 21 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.