By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
440,584 Members | 1,750 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 440,584 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Help! Unable to build Assembly!

P: n/a
Howdy,

I've been struggling with this most of the day and I was wondering if anyone
has seen this before and can point me in the direction for a solution.

My program runs perfectly, however when I create an installer using a setup
project wizard or just setup project I get an error message that says.

Unable to build assembly named "Name of Program.exe", HRESULT == '8007064F'

Was wondering if anyone has experienced this?

This is the error I'm getting...

http://msdn.microsoft.com/library/de...ynamedname.asp

Thanks,
Ddraig

Nov 21 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a
This is a total long shot,

but have you tried shutting down the IDE or you computer? Or checking
permissions on the directory.

I know its stupid, but sometimes I get that when building in VB6 and .NET..
Reboot seems to take care of it. No clue why, but using Hyena it shows a
file lock on the file I'm trying to build, beloning to me the user. And
won't release it until a reboot.

HTH,

CJ

"Ddraig" <Dd****@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:02**********************************@microsof t.com...
Howdy,

I've been struggling with this most of the day and I was wondering if
anyone
has seen this before and can point me in the direction for a solution.

My program runs perfectly, however when I create an installer using a
setup
project wizard or just setup project I get an error message that says.

Unable to build assembly named "Name of Program.exe", HRESULT ==
'8007064F'

Was wondering if anyone has experienced this?

This is the error I'm getting...

http://msdn.microsoft.com/library/de...ynamedname.asp

Thanks,
Ddraig

Nov 21 '05 #2

P: n/a
Yea I have :P Still no luck with it. I was thinking maybe its because I have
an apostrophe in the/as solution name. But I've given up on it for now. I'll
probably try it tomorrow at work. I was thinking that it might be a problem
between half of it being programmed in Enterprise and the other in Academic
VS.Net but not entirely sure if I programmed it all in one or the other.

Tanks for the help.
Dd.

fdwsnetworks.com - http://www.tnrgonline.com
"CJ Taylor" <cege [ahh ttt] tavayn wooohooo hooo ohhh com> wrote in message
news:Om**************@TK2MSFTNGP11.phx.gbl...
This is a total long shot,

but have you tried shutting down the IDE or you computer? Or checking
permissions on the directory.

I know its stupid, but sometimes I get that when building in VB6 and ..NET.. Reboot seems to take care of it. No clue why, but using Hyena it shows a
file lock on the file I'm trying to build, beloning to me the user. And
won't release it until a reboot.

HTH,

CJ

"Ddraig" <Dd****@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:02**********************************@microsof t.com...
Howdy,

I've been struggling with this most of the day and I was wondering if
anyone
has seen this before and can point me in the direction for a solution.

My program runs perfectly, however when I create an installer using a
setup
project wizard or just setup project I get an error message that says.

Unable to build assembly named "Name of Program.exe", HRESULT ==
'8007064F'

Was wondering if anyone has experienced this?

This is the error I'm getting...

http://msdn.microsoft.com/library/de...ynamedname.asp
Thanks,
Ddraig


Nov 21 '05 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.