By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
455,694 Members | 1,307 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 455,694 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

program does not run anymore

P: n/a
Hi,
without notice my forms application does not run anymore. No (important)
changes or anything, it just does not start the main form. Debugging shows
building of the form, the load event occurs and then nothing. As I said,
nothing changed between running well and not running. I copied all files to
another computer: no problem when running, so it must be something on the
PC: XP, no service packs.
I deinstalled and installed both framework and VB.NET (2002 standard).
Anything I could do more?
Thanks
Frank
Nov 21 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
2 Replies


P: n/a

"Frank" <fr***@frank.com> wrote
Hi,
without notice my forms application does not run anymore. No (important)
changes or anything, it just does not start the main form. Debugging shows
building of the form, the load event occurs and then nothing. As I said,
nothing changed between running well and not running. I copied all files to
another computer: no problem when running, so it must be something on the
PC: XP, no service packs.
I deinstalled and installed both framework and VB.NET (2002 standard).
Anything I could do more?

Start a new project and see if that runs. If so, it just may be related to your
project, and not your setup.

Again, if that new project runs, try adding in parts of the old project, a bit
at a time and see if you can get it to run that way....

LFS
Nov 21 '05 #2

P: n/a
Larry, THANK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I tried something like that: running an earlier version, but that didn't
work either. After the (de)installation I already had terrible visions about
installing the whole notebook.
But: a new project showed fine. So started searching anew. I commented out
the whole code of the main form and it showed up!
After trial and error I suspect the set of me.top and me.left. The
regsettings of these values were ok but still,suddenly the form appeared
agian.
Thanks again
Frank
"Larry Serflaten" <se*******@usinternet.com> wrote in message
news:OG**************@TK2MSFTNGP12.phx.gbl...

"Frank" <fr***@frank.com> wrote
Hi,
without notice my forms application does not run anymore. No (important)
changes or anything, it just does not start the main form. Debugging shows building of the form, the load event occurs and then nothing. As I said,
nothing changed between running well and not running. I copied all files to another computer: no problem when running, so it must be something on the PC: XP, no service packs.
I deinstalled and installed both framework and VB.NET (2002 standard).
Anything I could do more?

Start a new project and see if that runs. If so, it just may be related

to your project, and not your setup.

Again, if that new project runs, try adding in parts of the old project, a bit at a time and see if you can get it to run that way....

LFS

Nov 21 '05 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.