468,510 Members | 1,631 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 468,510 developers. It's quick & easy.

TreeView Postback issue

(Type your message here)

--------------------------------
From: ali element

Hi,

I have a IE treeview which I can populate on the fly. However,when I hit the page the following property must be set

<%@ Page Language="VB" EnableViewStateMac="True" Debug="true"AutoEventWireUp="true" %>

The problem is that the treeview control once clicked posts backand user can't select anything (it always grabs node 0/top levelvalue). So if I go after the page is loaded and changeAutoEventWireUp="False" then it then works fine thereafterallowing user user to select.

I have tried turning off the autopostback on control but then itdoes not capture the user selection. I stuck in a loop.

<IEWC:TREEVIEW id="TreeView1" runat="server"AutoPostBack="True"></IEWC:TREEVIEW>

Any ideas?

-----------------------
Posted by a user from .NET 247 (http://www.dotnet247.com/)

<Id>fSz7oulo2Eu11uy3U9EN4A==</Id>
Nov 21 '05 #1
0 887

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

reply views Thread by xzzy | last post: by
6 posts views Thread by cyriel1920 | last post: by
1 post views Thread by kvicky | last post: by
8 posts views Thread by Matt MacDonald | last post: by
1 post views Thread by =?Utf-8?B?Rmx5Z3V5?= | last post: by
1 post views Thread by fmendoza | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.