By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
443,989 Members | 2,392 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 443,989 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

TCP/IP

P: n/a
Hello!

i have done this example for tcp ip chat application

http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?
url=/library/en-us/dnadvnet/html/vbnet08282001.asp

the server starts and the chat is working but i have one
problem. I come from sweden and there we use . When
typing in the chat there will be strange charachters
like ƒ„ƒ…ƒ–. Is there a way to solve this problem!

Best Regards Andy
Nov 21 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
It looks like its escaped text (maybe by transfering via XML or some other
escaped format, I don't know.) So see if you can do somethng like
HTMLEncode (I'm just usuing that as an example) and then decode it with HTML
Decode.

I don't know exactly what some of those characters mean (nor if my display
is propertly displaying them as you see them) but the &#132 tells me that
its escaped character 132. Perhaps the A (with the ~) is a locale
identifier or something.

HTH,
CJ

"andy" <de**@memo.ikea.com> wrote in message
news:07****************************@phx.gbl...
Hello!

i have done this example for tcp ip chat application

http://msdn.microsoft.com/library/default.asp?
url=/library/en-us/dnadvnet/html/vbnet08282001.asp

the server starts and the chat is working but i have one
problem. I come from sweden and there we use . When
typing in the chat there will be strange charachters
like ƒ„ƒ…ƒ–. Is there a way to solve
this problem!

Best Regards Andy
Nov 21 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.