By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
435,143 Members | 865 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 435,143 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

[HELP] File or assembly name XXX , or one of its dependencies, was not found

P: n/a
Hi,

i have some problem to run my dll's (assemblies) on the production server.

I have 3 dll's which use each other.

Every thing is ok on my local machine where i developed them

but when i upload them to the server and after signing them in to the GAC
i m getting some errors.

from some reason the assembly looking for old version which is not exist
in the server .

File or assembly name XXX , or one of its dependencies, was not found.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the
current web request.
Please review the stack trace for more information
about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.IO.FileNotFoundException: File or assembly name
XXX, or one of its dependencies, was not found.
Assembly Load Trace: The following information can be helpful to determine
why the assembly 'XXX' could not be loaded.

=== Pre-bind state information ===
LOG: DisplayName = XXX, Version=1.0.1.1, Culture=neutral,
PublicKeyToken=aaabbbccc
(Fully-specified)
===

My aspx file contain the following code :

<%@ Import Namespace="XXX"%>
<%@ Assembly Name="XXX, Version=1.0.0.0, Culture=Neutral,
PublicKeyToken=aaabbbccc, Custom=null" %>

And i have this redirect in the machine.config :
<runtime>

<assemblyBinding xmlns="urn:schems-microsoft-com:asm.v1">

<dependentAssembly>

<assemblyIdentity name="XXX" publicKeyToken="aaabbbccc"
culture="Neutral" />

<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0" newVersion="1.0.1.2"/>

</dependentAssembly>

</assemblyBinding>

</runtime>

Please notice that my current version is 1.0.1.2 and the he looking for
old version 1.0.1.1

any idea ?

how can i prevent this dependency ?

please help,

10x
--
Best Regards ,

Tiraman :-)
Nov 20 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
4 Replies


P: n/a
Try taking out the references 'on the server', and putting them back and
then rebuild

--

OHM ( Terry Burns )
. . . One-Handed-Man . . .

Time flies when you don't know what you're doing

"Tiraman" <ti*****@netvision.net.il> wrote in message
news:%2******************@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
Hi,

i have some problem to run my dll's (assemblies) on the production server.
I have 3 dll's which use each other.

Every thing is ok on my local machine where i developed them

but when i upload them to the server and after signing them in to the GAC i m getting some errors.

from some reason the assembly looking for old version which is not exist
in the server .

File or assembly name XXX , or one of its dependencies, was not found.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the
current web request.
Please review the stack trace for more information
about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.IO.FileNotFoundException: File or assembly name XXX, or one of its dependencies, was not found.
Assembly Load Trace: The following information can be helpful to determine why the assembly 'XXX' could not be loaded.

=== Pre-bind state information ===
LOG: DisplayName = XXX, Version=1.0.1.1, Culture=neutral,
PublicKeyToken=aaabbbccc
(Fully-specified)
===

My aspx file contain the following code :

<%@ Import Namespace="XXX"%>
<%@ Assembly Name="XXX, Version=1.0.0.0, Culture=Neutral,
PublicKeyToken=aaabbbccc, Custom=null" %>

And i have this redirect in the machine.config :
<runtime>

<assemblyBinding xmlns="urn:schems-microsoft-com:asm.v1">

<dependentAssembly>

<assemblyIdentity name="XXX" publicKeyToken="aaabbbccc"
culture="Neutral" />

<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0" newVersion="1.0.1.2"/>
</dependentAssembly>

</assemblyBinding>

</runtime>

Please notice that my current version is 1.0.1.2 and the he looking for
old version 1.0.1.1

any idea ?

how can i prevent this dependency ?

please help,

10x
--
Best Regards ,

Tiraman :-)

Nov 20 '05 #2

P: n/a
what do you mean by taking out the references on the server ?
"One Handed Man ( OHM - Terry Burns )" <news.microsoft.com> wrote in message
news:e3*************@TK2MSFTNGP11.phx.gbl...
Try taking out the references 'on the server', and putting them back and
then rebuild

--

OHM ( Terry Burns )
. . . One-Handed-Man . . .

Time flies when you don't know what you're doing

"Tiraman" <ti*****@netvision.net.il> wrote in message
news:%2******************@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
Hi,

i have some problem to run my dll's (assemblies) on the production

server.

I have 3 dll's which use each other.

Every thing is ok on my local machine where i developed them

but when i upload them to the server and after signing them in to the

GAC
i m getting some errors.

from some reason the assembly looking for old version which is not exist in the server .

File or assembly name XXX , or one of its dependencies, was not found.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request.
Please review the stack trace for more information
about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.IO.FileNotFoundException: File or assembly

name
XXX, or one of its dependencies, was not found.
Assembly Load Trace: The following information can be helpful to

determine
why the assembly 'XXX' could not be loaded.

=== Pre-bind state information ===
LOG: DisplayName = XXX, Version=1.0.1.1, Culture=neutral,
PublicKeyToken=aaabbbccc
(Fully-specified)
===

My aspx file contain the following code :

<%@ Import Namespace="XXX"%>
<%@ Assembly Name="XXX, Version=1.0.0.0, Culture=Neutral,
PublicKeyToken=aaabbbccc, Custom=null" %>

And i have this redirect in the machine.config :
<runtime>

<assemblyBinding xmlns="urn:schems-microsoft-com:asm.v1">

<dependentAssembly>

<assemblyIdentity name="XXX" publicKeyToken="aaabbbccc"
culture="Neutral" />

<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0"

newVersion="1.0.1.2"/>

</dependentAssembly>

</assemblyBinding>

</runtime>

Please notice that my current version is 1.0.1.2 and the he looking for old version 1.0.1.1

any idea ?

how can i prevent this dependency ?

please help,

10x
--
Best Regards ,

Tiraman :-)


Nov 20 '05 #3

P: n/a
Your project has references to the various DLL's these may be broken if you
simply copied this to the server. They may need correcting

--

OHM ( Terry Burns )
. . . One-Handed-Man . . .

Time flies when you don't know what you're doing

"Tiraman" <ti*****@netvision.net.il> wrote in message
news:ug**************@TK2MSFTNGP11.phx.gbl...
what do you mean by taking out the references on the server ?
"One Handed Man ( OHM - Terry Burns )" <news.microsoft.com> wrote in message news:e3*************@TK2MSFTNGP11.phx.gbl...
Try taking out the references 'on the server', and putting them back and
then rebuild

--

OHM ( Terry Burns )
. . . One-Handed-Man . . .

Time flies when you don't know what you're doing

"Tiraman" <ti*****@netvision.net.il> wrote in message
news:%2******************@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
Hi,

i have some problem to run my dll's (assemblies) on the production

server.

I have 3 dll's which use each other.

Every thing is ok on my local machine where i developed them

but when i upload them to the server and after signing them in to the
GAC
i m getting some errors.

from some reason the assembly looking for old version which is not exist in the server .

File or assembly name XXX , or one of its dependencies, was not
found. Description: An unhandled exception occurred during the execution of

the current web request.
Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.IO.FileNotFoundException: File or assembly

name
XXX, or one of its dependencies, was not found.
Assembly Load Trace: The following information can be helpful to

determine
why the assembly 'XXX' could not be loaded.

=== Pre-bind state information ===
LOG: DisplayName = XXX, Version=1.0.1.1, Culture=neutral,
PublicKeyToken=aaabbbccc
(Fully-specified)
===

My aspx file contain the following code :

<%@ Import Namespace="XXX"%>
<%@ Assembly Name="XXX, Version=1.0.0.0, Culture=Neutral,
PublicKeyToken=aaabbbccc, Custom=null" %>

And i have this redirect in the machine.config :
<runtime>

<assemblyBinding xmlns="urn:schems-microsoft-com:asm.v1">

<dependentAssembly>

<assemblyIdentity name="XXX" publicKeyToken="aaabbbccc" culture="Neutral" />

<bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0"

newVersion="1.0.1.2"/>

</dependentAssembly>

</assemblyBinding>

</runtime>

Please notice that my current version is 1.0.1.2 and the he looking for old version 1.0.1.1

any idea ?

how can i prevent this dependency ?

please help,

10x
--
Best Regards ,

Tiraman :-)



Nov 20 '05 #4

P: n/a
Thanks,
i will check this.
bye

"One Handed Man ( OHM - Terry Burns )" <news.microsoft.com> wrote in message
news:uy**************@tk2msftngp13.phx.gbl...
Your project has references to the various DLL's these may be broken if you simply copied this to the server. They may need correcting

--

OHM ( Terry Burns )
. . . One-Handed-Man . . .

Time flies when you don't know what you're doing

"Tiraman" <ti*****@netvision.net.il> wrote in message
news:ug**************@TK2MSFTNGP11.phx.gbl...
what do you mean by taking out the references on the server ?
"One Handed Man ( OHM - Terry Burns )" <news.microsoft.com> wrote in

message
news:e3*************@TK2MSFTNGP11.phx.gbl...
Try taking out the references 'on the server', and putting them back and then rebuild

--

OHM ( Terry Burns )
. . . One-Handed-Man . . .

Time flies when you don't know what you're doing

"Tiraman" <ti*****@netvision.net.il> wrote in message
news:%2******************@TK2MSFTNGP10.phx.gbl...
> Hi,
>
> i have some problem to run my dll's (assemblies) on the production
server.
>
> I have 3 dll's which use each other.
>
> Every thing is ok on my local machine where i developed them
>
> but when i upload them to the server and after signing them in to the GAC
> i m getting some errors.
>
> from some reason the assembly looking for old version which is not

exist
> in the server .
>
> File or assembly name XXX , or one of its dependencies, was not found. > Description: An unhandled exception occurred during the execution of
the
> current web request.
> Please review the stack trace for more information > about the error and where it originated in the code.
>
> Exception Details: System.IO.FileNotFoundException: File or
assembly name
> XXX, or one of its dependencies, was not found.
> Assembly Load Trace: The following information can be helpful to
determine
> why the assembly 'XXX' could not be loaded.
>
> === Pre-bind state information ===
> LOG: DisplayName = XXX, Version=1.0.1.1, Culture=neutral,
> PublicKeyToken=aaabbbccc
> (Fully-specified)
> ===
>
>
>
> My aspx file contain the following code :
>
> <%@ Import Namespace="XXX"%>
> <%@ Assembly Name="XXX, Version=1.0.0.0, Culture=Neutral,
> PublicKeyToken=aaabbbccc, Custom=null" %>
>
> And i have this redirect in the machine.config :
>
>
> <runtime>
>
> <assemblyBinding xmlns="urn:schems-microsoft-com:asm.v1">
>
> <dependentAssembly>
>
> <assemblyIdentity name="XXX" publicKeyToken="aaabbbccc" > culture="Neutral" />
>
> <bindingRedirect oldVersion="1.0.0.0"
newVersion="1.0.1.2"/>
>
> </dependentAssembly>
>
> </assemblyBinding>
>
> </runtime>
>
> Please notice that my current version is 1.0.1.2 and the he

looking for
> old version 1.0.1.1
>
> any idea ?
>
> how can i prevent this dependency ?
>
> please help,
>
> 10x
>
>
> --
> Best Regards ,
>
> Tiraman :-)
>
>



Nov 20 '05 #5

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.