By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
443,934 Members | 1,527 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 443,934 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Failed to load resources from resource file

P: n/a
Hi,
I am getting the above error when start my application which I
deployed successfully.
The msi was produced using a .net launch project.

I can't see how to dig deeper to find out what is failing to load.
I have looked at the manifest with ildasm but am none the wiser.

Does anybody know how to diagnose this sort of problem?

Thanks
Bob
--
Please take out the garbage before using reply address.

Nov 20 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
4 Replies


P: n/a
Hello Bob,

Thanks for posting. As far as I know, if the Microsoft Data Access
Component has been corrupted on the target machine, we will get this error.
Let's try updating the MDAC by installing 2.8:

http://www.microsoft.com/downloads/d...fe3-c795-4b7d-
b037-185d0506396c&DisplayLang=en

On the other hand, if we install the package to another machine, do we have
this problem? This can isolate whether the problem is with your deployment
package or that specific machine.

I hope the information is useful to you.

Regards,

Felix Wang
Microsoft Online Partner Support
Get Secure! - www.microsoft.com/security
This posting is provided "as is" with no warranties and confers no rights.

Nov 20 '05 #2

P: n/a
Hi Felix,
Problem solved.
It was a coding problem in the application that was environment sensitive.
regards
Bob

Felix Wang wrote:
Hello Bob,

Thanks for posting. As far as I know, if the Microsoft Data Access
Component has been corrupted on the target machine, we will get this error.
Let's try updating the MDAC by installing 2.8:

http://www.microsoft.com/downloads/d...fe3-c795-4b7d-
b037-185d0506396c&DisplayLang=en

On the other hand, if we install the package to another machine, do we have
this problem? This can isolate whether the problem is with your deployment
package or that specific machine.

I hope the information is useful to you.

Regards,

Felix Wang
Microsoft Online Partner Support
Get Secure! - www.microsoft.com/security
This posting is provided "as is" with no warranties and confers no rights.

--
Please take out the garbage before using reply address.

Nov 20 '05 #3

P: n/a
Hello Bob,

Thanks for your update. I am glad to hear that the problem has been fixed.

Please feel free to post here if you still have any further concerns.

Regards,

Felix Wang
Microsoft Online Partner Support
Get Secure! - www.microsoft.com/security
This posting is provided "as is" with no warranties and confers no rights.

Nov 20 '05 #4

P: n/a
hi Bob,
i'm having the same problem of unable to load resources in my app which should keep running 24 hrs a day.And so far i couldn't find any fix for that could u pls xplain me how u fixed it

From http://www.developmentnow.com/g/38_2...ource-file.htm

Posted via DevelopmentNow.com Groups
http://www.developmentnow.com
Nov 21 '05 #5

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.