By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
445,758 Members | 1,225 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 445,758 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Breakpoints ??

P: n/a
What has happened to my breakpoints?
Whenever I start my application from the IDE in Visual Studio then all of
the breakpoints show a "?" and a comment says "The breakpoint will not
currently be hit. No symbols have been loaded for this document."
Needless to say the program does not stop at the breakpoints anymore.

What have I done to disable this breakpoints or more important how do I get
them to work again.

Thanks,
Fred
Nov 20 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
4 Replies


P: n/a
Hi
Go to the Buid Menu > Configuration Manager and change
the setting from Release to Debug.

Kind Regards
Jorge
-----Original Message-----
What has happened to my breakpoints?
Whenever I start my application from the IDE in Visual Studio then all ofthe breakpoints show a "?" and a comment says "The breakpoint will notcurrently be hit. No symbols have been loaded for this document."Needless to say the program does not stop at the breakpoints anymore.
What have I done to disable this breakpoints or more important how do I getthem to work again.

Thanks,
Fred
.

Nov 20 '05 #2

P: n/a
Hi
Go to the Buid Menu > Configuration Manager and change
the setting from Release to Debug.

Kind Regards
Jorge
-----Original Message-----
What has happened to my breakpoints?
Whenever I start my application from the IDE in Visual Studio then all ofthe breakpoints show a "?" and a comment says "The breakpoint will notcurrently be hit. No symbols have been loaded for this document."Needless to say the program does not stop at the breakpoints anymore.
What have I done to disable this breakpoints or more important how do I getthem to work again.

Thanks,
Fred
.

Nov 20 '05 #3

P: n/a
Hi
Go to the Buid Menu > Configuration Manager and change
the setting from Release to Debug.

Kind Regards
Jorge
-----Original Message-----
What has happened to my breakpoints?
Whenever I start my application from the IDE in Visual Studio then all ofthe breakpoints show a "?" and a comment says "The breakpoint will notcurrently be hit. No symbols have been loaded for this document."Needless to say the program does not stop at the breakpoints anymore.
What have I done to disable this breakpoints or more important how do I getthem to work again.

Thanks,
Fred
.

Nov 20 '05 #4

P: n/a
Thanks Jorge.

Fred

"Jorge" <an*******@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:5a****************************@phx.gbl...
Hi
Go to the Buid Menu > Configuration Manager and change
the setting from Release to Debug.

Kind Regards
Jorge
-----Original Message-----
What has happened to my breakpoints?
Whenever I start my application from the IDE in Visual

Studio then all of
the breakpoints show a "?" and a comment says "The

breakpoint will not
currently be hit. No symbols have been loaded for this

document."
Needless to say the program does not stop at the

breakpoints anymore.

What have I done to disable this breakpoints or more

important how do I get
them to work again.

Thanks,
Fred
.

Nov 20 '05 #5

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.