469,572 Members | 1,219 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,572 developers. It's quick & easy.

No Symbols loaded....

Everytime I run a form, in the output window I get the following:

'DefaultDomain': Loaded
'c:\winnt\microsoft.net\framework\v1.0.3705\mscorl ib.dll', No symbols
loaded.

'WindowsApplication5': Loaded
'C:\projects\WindowsApplication5\bin\WindowsApplic ation5.exe', Symbols
loaded.

'WindowsApplication5.exe': Loaded
'c:\winnt\assembly\gac\system.windows.forms\1.0.33 00.0__b77a5c561934e089\sys
tem.windows.forms.dll', No symbols loaded.

'WindowsApplication5.exe': Loaded
'c:\winnt\assembly\gac\system\1.0.3300.0__b77a5c56 1934e089\system.dll', No
symbols loaded.

'WindowsApplication5.exe': Loaded
'c:\winnt\assembly\gac\system.drawing\1.0.3300.0__ b03f5f7f11d50a3a\system.dr
awing.dll', No symbols loaded.

'WindowsApplication5.exe': Loaded
'c:\winnt\assembly\gac\accessibility\1.0.3300.0__b 03f5f7f11d50a3a\accessibil
ity.dll', No symbols loaded.

The program '[436] WindowsApplication5.exe' has exited with code 0 (0x0).
However there is no error. What is this "No symbols loaded". Is there any
impact if I ignore this?
Nov 20 '05 #1
1 8222
That is normal.
This just means that you don't have the debug symbols for the .net framework
assemblies (the PDB files).
If you were a Microsoft developer working on the framework you'd probably
have those and they would be loaded, enabling you to step through the code
and put breakpoints.
When you write your own code and compile in debug mode, you get those PDBs
and that's what enables you to step through your code. Try compililing in
Release mode and placing breakpoints. Without the PDBs you just loose the
debugging capabilities on that assembly.
TJ!

"Sender" <us**@domain.com> wrote in message
news:#C*************@tk2msftngp13.phx.gbl...
Everytime I run a form, in the output window I get the following:

'DefaultDomain': Loaded
'c:\winnt\microsoft.net\framework\v1.0.3705\mscorl ib.dll', No symbols
loaded.

'WindowsApplication5': Loaded
'C:\projects\WindowsApplication5\bin\WindowsApplic ation5.exe', Symbols
loaded.

'WindowsApplication5.exe': Loaded
'c:\winnt\assembly\gac\system.windows.forms\1.0.33 00.0__b77a5c561934e089\sys tem.windows.forms.dll', No symbols loaded.

'WindowsApplication5.exe': Loaded
'c:\winnt\assembly\gac\system\1.0.3300.0__b77a5c56 1934e089\system.dll', No
symbols loaded.

'WindowsApplication5.exe': Loaded
'c:\winnt\assembly\gac\system.drawing\1.0.3300.0__ b03f5f7f11d50a3a\system.dr awing.dll', No symbols loaded.

'WindowsApplication5.exe': Loaded
'c:\winnt\assembly\gac\accessibility\1.0.3300.0__b 03f5f7f11d50a3a\accessibil ity.dll', No symbols loaded.

The program '[436] WindowsApplication5.exe' has exited with code 0 (0x0).
However there is no error. What is this "No symbols loaded". Is there any
impact if I ignore this?

Nov 20 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

1 post views Thread by aerobar2 | last post: by
10 posts views Thread by RDI | last post: by
3 posts views Thread by JV | last post: by
3 posts views Thread by JV | last post: by
4 posts views Thread by guiromero | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.