By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
464,699 Members | 1,288 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 464,699 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

I got a Unique Problem On my server.

P: 4
My Server OS : Centos 64 bit
Apache version is Apache v2.2.9
Php Version : 5.2.5

I am providing feeds to my forum through RSS.

The feeds are in html and those feeds will be parsed to bbcode of the forum.

In my forum the feeds are not parsed to bbcode and it actually posting the html code into the thread in a strange way. IT is removing the <> tags for each html code and posting it in thread.

First i thought it is a problem with forum.I tested it on different server. On the other server i don't have any issues. IT normally parsing the tags.

I tested it on ipb and vb foums on my server and i also tested it on another server with the same forums.

On my server both forums failed to parse the html and displays the html code by removing <> tags.

I posted the problem to cpanel. They can't understand the problem and i posted the problem to datacenter. They didn't even understand the problem.

i don't know where the hell i should go to solve the problem. So i am posting the problem here for experts opinion.

The test thread Link :

<link removed>

the same thread where it worked on other server

<link removed>

Please note : There is adult content on site. I am warning you before you visit my site thread.

Check both the cases. It working fine for the second one.

For the first thread it is not working fine.

IT is definetly not the forum problem.But some server config problem.I tested them on two different forums on two different servers.

Please provide me the solutions.Either you post here or you email the solutions to <email address removed>
Sep 15 '08 #1
Share this Question
Share on Google+
6 Replies

Nepomuk
Expert 2.5K+
P: 3,112
My Server OS : Centos 64 bit
Apache version is Apache v2.2.9
Php Version : 5.2.5

...

I tested it on ipb and vb foums on my server and i also tested it on another server with the same forums.

...

Please note : There is adult content on site. I am warning you before you visit my site thread.

...

Please provide me the solutions.Either you post here or you email the solutions to <email address removed>
Dear pkchandra999, I can understand that you want your problem solved and normally posting a link to the site which doesn't work would be appropriate. However, as you said there's "adult content" on that site, so linking there violates our Posting Guidelines, to be exact the rule
Posting links to a site that contains inappropriate content or content that would break the posting guidelines if posted directly on Bytes.com, specifically but not limited to bad/foul language or sexually explicit sites.
Also, you posted your email address, which is also against the rules:
Posting your own or anyone else’s email address (this is for your own security)
Now, I don't have a solution for your problem, but finding one will certainly be easier if we knew, what language that parsing code is written in.

Greetings,
Nepomuk (Moderator)

*EDIT* I just realised, that you posted this question in the Apache Forum and the PHP Forum too. This violates the rule Do Not Double Post Your Questions. Please decide which one of these threads should be continued and then they will be merged.
Sep 15 '08 #2

P: 4
my friend has written a program in php to copy a thread from one forum to other forum using Rss feeds. His program or script is working for forums installed on other servers.But not on my server.

Tha script returned in php.

I don't want to spam here. That's the reason i clearly mentioned it in the post. And also the post is related to config settings. I am not sure where to post it.

You decide which is the right forum for me and merge other posts.As long as i get a solution .That will solve my problem.
Sep 15 '08 #3

Nepomuk
Expert 2.5K+
P: 3,112
I don't want to spam here. That's the reason i clearly mentioned it in the post. And also the post is related to config settings. I am not sure where to post it.

You decide which is the right forum for me and merge other posts.As long as i get a solution .That will solve my problem.
Well, if the script works on other servers, it's probably no PHP problem, so the PHP Forum is the wrong place. As that server uses Apache, that might be the right place and as you're using a Linux OS, that might theoretically be correct too. From what you described however, I guess it's an Apache configuration problem, so I'll ask the guys there to merge the threads.

Greetings,
Nepomuk
Sep 15 '08 #4

NeoPa
Expert Mod 15k+
P: 31,770
It is acceptable, where it is not clear which forum to post a thread in, to post it in the one which is deemed the most appropriate, then simply posting threads in other forums which simply link to the main thread.

If you make it clear this is what you are doing then a moderator can close the thread if they find it. Even if not, this method can be used to draw the attention of experts in other fields. It should be made clear that the responses whould all be posted in the one main thread though.

As far as inappropriate links are concerned, I do understand your problem. However, we also need to protect our members from exposure to this.

Having said that, if a member chooses to PM you requesting the link, then there would be no problem with passing it to them (via PM). As long as it's not publicly viewable.
Sep 15 '08 #5

pbmods
Expert 5K+
P: 5,821
Heya, pkchandra.

What are the specs of the server that is working (esp. PHP version), and what are the specs of the server that is not?
Sep 15 '08 #6

P: 4
My server apache and php versions.

apache version is Apache v2.2.9
and php 5.2.5

Other server version

Apache v2.2.3
PHP 5.2.1

if it is not appropriate to continue posting here.Please move to apache forum and discontinue this thread here.
Sep 16 '08 #7

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.