By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
459,298 Members | 1,434 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 459,298 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

Stored Procedure Not Working For End User

P: 82
Hi, SQL Backend. Access Front End. I have a stored procedure that works fine for me but when an end user clicks the button that should run the stored procedure they get a message that the procedure can't be found. I know there is a simple fix for this but can't remember it. Hoping someone can help. thanks.
Apr 16 '14 #1
Share this Question
Share on Google+
5 Replies


Rabbit
Expert Mod 10K+
P: 12,430
They probably don't have permission to execute the stored procedure.
Apr 16 '14 #2

P: 82
I got some to work by writing the procedure in the Console instead of design view. Having trouble with one more but working on it now. thanks and hope all is well with you.
Apr 16 '14 #3

P: 82
The last one isn't working for the end user. It is available to everyone. She enters info in the two prompts and sees nothing while I see results. Any additional thoughts?
Apr 16 '14 #4

Rabbit
Expert Mod 10K+
P: 12,430
How is the stored procedure being invoked? Did you test it from her computer yourself?
Apr 16 '14 #5

P: 82
Hi,

I just rebuilt it and it is working fine. I use it on a button on a form. Thanks as usual for your support.
Apr 16 '14 #6

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.