469,273 Members | 1,786 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,273 developers. It's quick & easy.

URL Hyperlinking issue

52
Hello,

So I'm at my wits end with this problem. I'm trying to create an ASP page that will read data from a SQL database. In my production environment I'm using sql 2000 and in my test environment i'm using sql express 2005. When my code is EXACTLY the same I get different results on this line...

Expand|Select|Wrap|Line Numbers
  1.          Response.Write "<td><a href='http://" & Recordset1("URL") & "'>" & Recordset1("URL") & "</a></td>"
  2.  
In the production environment the link appears fine in the test environment the second call to recordset1 doesn't appear at all. The only difference is the SQL version... please help
Jul 10 '07 #1
1 982
Shisou
52
Before I give up on this tread I have to try one bump :)

Anyone have any ideas at all as to why this wouldn't work?

maybe this will help too, this is the code result first from the test environment then the second when you view source through IE7

Expand|Select|Wrap|Line Numbers
  1. <td><a href='http://www.test2.com'></a></td>
  2.  
Expand|Select|Wrap|Line Numbers
  1. <td><a href='http://www.pearldrummersforum.com'>www.pearldrummersforum.com</a></td>
  2.  
Jul 11 '07 #2

Post your reply

Sign in to post your reply or Sign up for a free account.

Similar topics

7 posts views Thread by George Hester | last post: by
2 posts views Thread by Anthony Cuttitta Jr. | last post: by
reply views Thread by Kevin Spencer | last post: by
6 posts views Thread by Nedu N | last post: by
13 posts views Thread by SAL | last post: by
reply views Thread by zhoujie | last post: by
reply views Thread by suresh191 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.