471,075 Members | 850 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,075 software developers and data experts.

No disk activity during database restore

I am trying to restore a 200 GB database on to a newly formatted SAN
volume. The restore has been running for hours but there doesn't seem
to be a lot of disk activity on the disks I'm restoring to and I'm
wondering if that's anything to worry about.

Using perfmon I'm monitoring the % Disk time for the disk I'm restoring
to. It will show around 99% for a minute or so and then drop to zero
for 3-4 minutes. Is this normal? I know that since I'm restoring to a
new volume that SQL Server needs to zero out the 200 GB before it
starts the actual restore but I would expect to see 100% disk time
while it does this.

Any insight appreciated.

Thanks!

Jul 23 '05 #1
0 1163

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

4 posts views Thread by cover | last post: by
4 posts views Thread by Kenneth Courville | last post: by
6 posts views Thread by Anthony Robinson | last post: by
2 posts views Thread by Massimiliano Campagnoli | last post: by
13 posts views Thread by Shane Wright | last post: by
18 posts views Thread by NEWSGROUPS | last post: by
reply views Thread by leo001 | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.