469,267 Members | 979 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,267 developers. It's quick & easy.

Starting up the server

hi all,

how to solve these error

Traceback (most recent call last):
File "mrsm-start.py", line 2, in <module>
import pkg_resources
ImportError: No module named pkg_resources

please help me thanks

Aug 28 '06 #1
6 3094
In <11**********************@h48g2000cwc.googlegroups .com>, john Perry
wrote:
how to solve these error

Traceback (most recent call last):
File "mrsm-start.py", line 2, in <module>
import pkg_resources
ImportError: No module named pkg_resources
Install the module `pkg_resources`.

SCNR,
Marc 'BlackJack' Rintsch
Aug 28 '06 #2
"john Perry" wrote:
how to solve these error

Traceback (most recent call last):
File "mrsm-start.py", line 2, in <module>
import pkg_resources
ImportError: No module named pkg_resources

please help me thanks
what server? what software are you using?

</F>

Aug 28 '06 #3

Fredrik Lundh wrote:
"john Perry" wrote:
how to solve these error

Traceback (most recent call last):
File "mrsm-start.py", line 2, in <module>
import pkg_resources
ImportError: No module named pkg_resources

please help me thanks

what server? what software are you using?
TurboGears 0.8.9,python 2.53 and using sql server

thanks

Aug 28 '06 #4
"john Perry" wrote:
>what server? what software are you using?

TurboGears 0.8.9,python 2.53 and using sql server
have you checked the TurboGears mailing list archives ?

</F>

Aug 28 '06 #5
yes i'll have check it
please guide me if i'm wrong
thanks

Fredrik Lundh wrote:
"john Perry" wrote:
what server? what software are you using?
TurboGears 0.8.9,python 2.53 and using sql server

have you checked the TurboGears mailing list archives ?

</F>
Aug 28 '06 #6
john Perry wrote:
how to solve these error
ImportError: No module named pkg_resources
Hey John,

There's a TurboGears group that will be better suited to answering
TG-related questions:
http://groups.google.com/group/turbogears

It looks like this issue has come up before:
http://groups.google.com/group/turbo...rch+this+group

In at least one case, the answer was: "install setuptools".

Hope this helps.

-alex23

Aug 29 '06 #7

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

1 post views Thread by ian maclure | last post: by
3 posts views Thread by zeedan | last post: by
2 posts views Thread by Razzie | last post: by
1 post views Thread by laredotornado | last post: by
1 post views Thread by CARIGAR | last post: by
reply views Thread by suresh191 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.