469,578 Members | 1,245 Online
Bytes | Developer Community
New Post

Home Posts Topics Members FAQ

Post your question to a community of 469,578 developers. It's quick & easy.

win32com and IIS

Hi all,

I have a python script that uses the PAMIE libraries to drive IE. It
runs fine from the command line, but it appears to have some
permissions problem when I run it via CGI. Here's the stack trace that
I'm getting.

File "c:\documents and settings\chris\my
documents\cms\com\artfact\cms\model\cPAMIE.py", line 54, in __init__
self._ie = DispatchEx('InternetExplorer.Application')
File "C:\Program Files\Plone
2\Python\lib\site-packages\win32com\client\__init__.py", line 112, in
DispatchEx
dispatch = pythoncom.CoCreateInstanceEx(clsid, None, clsctx,
serverInfo, (pythoncom.IID_IDispatch,))[0]
com_error: (-2147024891, 'Access is denied.', None, None)

I found this thread in the archives, but the changes made there don't
seem to have helped.

http://groups-beta.google.com/group/...a814cb9f341568

Any suggestions?

Jul 19 '05 #1
2 3039
my OS is Win2K (server, I think) if that makes any difference.

Jul 19 '05 #2
Are you authenticating when you connect to the web server ?
If you're connected as an anonymous user, you don't have
enough privilege.

Roger

"Chris Curvey" <cc*****@gmail.com> wrote in message
news:11**********************@f14g2000cwb.googlegr oups.com...
Hi all,

I have a python script that uses the PAMIE libraries to drive IE. It
runs fine from the command line, but it appears to have some
permissions problem when I run it via CGI. Here's the stack trace that
I'm getting.

File "c:\documents and settings\chris\my
documents\cms\com\artfact\cms\model\cPAMIE.py", line 54, in __init__
self._ie = DispatchEx('InternetExplorer.Application')
File "C:\Program Files\Plone
2\Python\lib\site-packages\win32com\client\__init__.py", line 112, in
DispatchEx
dispatch = pythoncom.CoCreateInstanceEx(clsid, None, clsctx,
serverInfo, (pythoncom.IID_IDispatch,))[0]
com_error: (-2147024891, 'Access is denied.', None, None)

I found this thread in the archives, but the changes made there don't
seem to have helped.

http://groups-beta.google.com/group/...a814cb9f341568

Any suggestions?


----== Posted via Newsfeeds.Com - Unlimited-Uncensored-Secure Usenet News==----
http://www.newsfeeds.com The #1 Newsgroup Service in the World! 120,000+ Newsgroups
----= East and West-Coast Server Farms - Total Privacy via Encryption =----
Jul 19 '05 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

1 post views Thread by Justin Stockton | last post: by
3 posts views Thread by RJ | last post: by
reply views Thread by Paul McGuire | last post: by
2 posts views Thread by Sibylle Koczian | last post: by
12 posts views Thread by vithi | last post: by
2 posts views Thread by Ray | last post: by
11 posts views Thread by Bill Davy | last post: by
4 posts views Thread by sterling | last post: by
2 posts views Thread by RyanN | last post: by
reply views Thread by suresh191 | last post: by
By using this site, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.