By using this site, you agree to our updated Privacy Policy and our Terms of Use. Manage your Cookies Settings.
455,548 Members | 1,495 Online
Bytes IT Community
+ Ask a Question
Need help? Post your question and get tips & solutions from a community of 455,548 IT Pros & Developers. It's quick & easy.

debian config not working

P: n/a
My vim configuration is not working. Here is my ~/.vimrc file.

set sw=4
set ts=4
set nobackup
set nowritebackup
syntax on
colorscheme murphy
au FileType python source ~/.vim/syntax/python.vim

colorscheme works, but some other things don't

sw=4 does not work, neither does shiftwidth=4
ts=4 does not work, neither does tabstop=4

When I crank up vim and type :set tabstop, it says it is set to 8. I
get no errors when starting up vim. What's going on. I'm about to pull
my hair out. I can manually set it within vim by :set tabstop=4.
GRRRRRRRRRRR! Anybody know when its not taking my settings from .vimrc?
Also gvim is not taking my python.vim file.

Randall
Jul 18 '05 #1
Share this Question
Share on Google+
1 Reply


P: n/a
Sorry, meant to post to the debian group.

Randall Smith wrote:
My vim configuration is not working. Here is my ~/.vimrc file.

set sw=4
set ts=4
set nobackup
set nowritebackup
syntax on
colorscheme murphy
au FileType python source ~/.vim/syntax/python.vim

colorscheme works, but some other things don't

sw=4 does not work, neither does shiftwidth=4
ts=4 does not work, neither does tabstop=4

When I crank up vim and type :set tabstop, it says it is set to 8. I
get no errors when starting up vim. What's going on. I'm about to pull
my hair out. I can manually set it within vim by :set tabstop=4.
GRRRRRRRRRRR! Anybody know when its not taking my settings from .vimrc?
Also gvim is not taking my python.vim file.

Randall

Jul 18 '05 #2

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.