473,602 Members | 2,846 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
+ Post

Home Posts Topics Members FAQ

CMFBoard

Hi everybody!

I use CMFBoard 2.2.1 as a discussion board on my website.
I want to open the forum to all users, anonymous and registred users!
But my problem is, that whenever an ano user posts a topic, the
overview doesn't display the message correctly. Instead of a table
containing topic-title, short description, last reply, user...... there
is only some text shown, like this:

{'last_reply_cr eated': '2006-05-27 09:36', 'msgIcon': ' ',
'Title': 'test', 'actions': {'reply':
'http:/..../forumfolder.200 6-05-27.1751137831/public/0002/forum_reply_for m',
'delete':
'http:/..../forumfolder.200 6-05-27.1751137831/public/0002/forum_message_d elete_form'},
'topic': <ForumTopic instance at 2a9fe083a0>, 'last_user': 'Anonymous
User', 'topicIcon': u'', 'Description': '', 'creator': 'admin',
'replyCount': 1, 'msg': <ForumMessage instance at ff9af30>,
'review_state': 'published', 'topicId': '0002', 'last_reply_tit le': '',
'topicDesc': u'', 'pages_links': [], 'view_mode': 'flat',
'last_reply_top ic': 0, 'anonymous': 1, 'last_user_isan on': 1, 'icon':
'<img src="http://..../fcTopic_icon.gi f" alt="Normal topic "
title="Normal topic " longdesc="" height="11" width="17" />', 'hits':
1, 'created': '2006-05-27 09:35', 'url':
'http://..../forumfolder.200 6-05-27.1751137831/public/0002',
'sticky_flag': 1, 'last_reply_lin k':
'http:/..../forumfolder.200 6-05-27.1751137831/public/0002/0002'}
I would be very happy, if anyone can help me!!
Best regards,
Maria

May 27 '06 #1
1 1563
maria a écrit :
Hi everybody!

I use CMFBoard 2.2.1 as a discussion board on my website.
I want to open the forum to all users, anonymous and registred users!
But my problem is, that whenever an ano user posts a topic, the
overview doesn't display the message correctly. Instead of a table
containing topic-title, short description, last reply, user...... there
is only some text shown, like this:

{'last_reply_cr eated': '2006-05-27 09:36', 'msgIcon': '&nbsp;',
'Title': 'test', 'actions': {'reply':
'http:/..../forumfolder.200 6-05-27.1751137831/public/0002/forum_reply_for m',
'delete':

(snip)

Please repost this on Zope's mailing list - that's where you'll get the
best answers. FWIW, your problem is likely a CMF configuration problem
and has nothing to do with the Python language.
May 27 '06 #2

This thread has been closed and replies have been disabled. Please start a new discussion.

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.