471,108 Members | 1,289 Online
Bytes | Software Development & Data Engineering Community
Post +

Home Posts Topics Members FAQ

Join Bytes to post your question to a community of 471,108 software developers and data experts.

ia64 hostname lookup problem


I've installed both 32-bit and 64-bit executables of 7.4.5 on ia64 running
HP-UX B.11.23. The 32-bit version works fine and accepts both local and
remote connections. The 64-bit version, however, rejects any/all attempts
to connect with the following message:

FATAL: no pg_hba.conf entry for host "???", user "dba", database
"template1"

These are using identical pg_hba.conf files. Any clues?

Ed
---------------------------(end of broadcast)---------------------------
TIP 6: Have you searched our list archives?

http://archives.postgresql.org

Nov 23 '05 #1
2 2000
"Ed L." <pg***@bluepolka.net> writes:
I've installed both 32-bit and 64-bit executables of 7.4.5 on ia64 running
HP-UX B.11.23. The 32-bit version works fine and accepts both local and
remote connections. The 64-bit version, however, rejects any/all attempts
to connect with the following message:
FATAL: no pg_hba.conf entry for host "???", user "dba", database
"template1"


It worked for me last time I tested on HP's testdrive machines. How did
you build the 64-bit version *exactly* --- what configure options, what
compiler version, etc?

regards, tom lane

---------------------------(end of broadcast)---------------------------
TIP 5: Have you checked our extensive FAQ?

http://www.postgresql.org/docs/faqs/FAQ.html

Nov 23 '05 #2
On Friday October 22 2004 5:11, Tom Lane wrote:
"Ed L." <pg***@bluepolka.net> writes:
I've installed both 32-bit and 64-bit executables of 7.4.5 on ia64
running HP-UX B.11.23. The 32-bit version works fine and accepts both
local and remote connections. The 64-bit version, however, rejects
any/all attempts to connect with the following message:
FATAL: no pg_hba.conf entry for host "???", user "dba", database
"template1"


It worked for me last time I tested on HP's testdrive machines. How did
you build the 64-bit version *exactly* --- what configure options, what
compiler version, etc?


I'd misapplied a patch. It works now. Here's exactly what I did:

1) export CC=gcc CFLAGS="-O2 -mlp64" LDFLAGS=-mlp64

2) Applied attached patch.

3) ./configure --without-readline --without-zlib \
--prefix=/opt/pgsql/postgresql-7.4.5-64bit

---------------------------(end of broadcast)---------------------------
TIP 5: Have you checked our extensive FAQ?

http://www.postgresql.org/docs/faqs/FAQ.html

Nov 23 '05 #3

This discussion thread is closed

Replies have been disabled for this discussion.

Similar topics

3 posts views Thread by my-wings | last post: by
3 posts views Thread by HiChetu | last post: by
3 posts views Thread by John Riggs | last post: by

By using Bytes.com and it's services, you agree to our Privacy Policy and Terms of Use.

To disable or enable advertisements and analytics tracking please visit the manage ads & tracking page.